Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Én 30 éves nö. A párom 53...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 30 éves nö. A párom 53 éves a kor miatt szét menni?

Figyelt kérdés
sokan gondolják apa komplex vagy valami?de akkor az ember nem úgy vágyna rá stb testileg sem. Ez az érzés kölcsönösen jött neki is és nekem is. Regebbröl ismerjük egymást és ez úgy ki alakult. A bunkó válaszokkal kimeljetek inkább véleményt kérnek. Szerintetek mit csináljak? A kor miatt elhagyni?

2019. márc. 24. 09:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
30 évesen ideje lenne már saját magánéletedről egyedül dönteni. Most mi segítsünk, hogy együtt legyél-e vele, vagy sem? 1. magánügy 2. te tudod, hogy milyen a viszonyotok 3. ha nem akarsz gyereket, akkor oké
2019. márc. 24. 09:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha boldogok vagytok, akkor kit érdekel, hogy mások mit szólnak hozzá?
2019. márc. 24. 09:38
 3/10 anonim ***** válasza:
9%
Kíváncsi vagyok 70 évesen milyen formában lesz az öreg. Akkor leszel te 47. Gondolhatnál kicsit a jövőre is.
2019. márc. 24. 09:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Hogy megugrottak az analfabéta trollkérdések. Valaki sokáig aludt. Jó reggelt! :D
2019. márc. 24. 09:43
 5/10 A kérdező kommentje:

El tudom dönteni.

Megállok a két lábamon van élet tapasztalatom csak egyszerűen véleményeket kértem ha már valaki volt ilyen szituációban mert ez nekem is fura

2019. márc. 24. 09:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Véleményre alapozni nem lehet. Minden embernek nem fogsz tudni megfelelni!

Szerintem most oké, egy pár évig, de gondolj a jövődre! Vegyél 10 évet! nincs gyereked, 40 éves vagy a papi már 63, te kívánod ő nem tudja megadni, vagy annyit nem tud megadni, biztosan ezt akarod? ez olyan tengés lengés, rossz esetben csalod majd, jó esetben még most elfelejted. Az oké, hogy tapasztalat miatt, többet nyújt most, de csak most :) ami mindig kevesebb lesz! :) Én azt mondom, ha kéne választani, hogy 23 évvel idősebb vagy 10 évvel fiatalabb akkor inkább fiatalabbat :) hamarább lehet egy normális fiatallal tervezni, mint egy idősebbel, az idősebbnél egyre csak romlani fog a fiatallal meg egyre javulni, persze ha normális fiatalt találsz :)

inkább válasz 0-5 évvel idősebbet!

2019. márc. 24. 09:59
 7/10 anonim ***** válasza:
64%
Össze se jöttem volna vele.
2019. márc. 24. 10:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, mi lesz 20 év múlva. Nagy eséllyel, ha fiatalabbat választasz, azzal se leszel együtt 10 év múlva, akkor meg nem mindegy? Szeretitek egymást? Ha igen, akkor ez a lényeg. Egy percig se higgy a holtig tartó nagy szerelmekben, meg a holtomiglan-holtodiglanban, szerencsére ma már nem söprünk mindent a szoknyánk alá és nem kötelező érdekből együtt maradni életünk végéig senkivel.
2019. márc. 24. 13:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha szeretek valakit, akkor nem érdekel hány éves és mit szólnak az emberek.
2019. márc. 24. 14:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Jó nyilvan van aki ez ellen van és ha reálisan is gondolkodunk is az évek miatt. nem vagyok idióta én soha életemben nem gondoltam volna hogy egy ilyen jön és csak azért kérdeztem hogy járt e más valaki is így,csak a véleményekre voltam kíváncsi és nyilván azt fogom csinálni amit en akarok és fogok reálisan is gondolkodni. Csak nyilván az ember bele cseppen és lehet hogy véleményeket kér
2019. márc. 24. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!