Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Viszonyunk van az unokatestvér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonyunk van az unokatestvéremmel. Most akarjuk elmondani a családnak. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

6 hónapja kezdődött, addig alig ismertük egymást, szinte nem is tudtunk egymás létezéséről. De egy családi összejövetelen megismertük egymást. Én a személyében egy igazi férfias férfit ismertem meg, nagyon jóképű. Rögtön megvolt a vonzalom.

Először idegenkedtünk egymástól meg a helyzettől, de utánaolvastunk, és kiderült, hogy a magyar törvények nem tiltják ezt, sőt akár még házasodhatnánk is.

Mit gondoltok erről?

Elsőfokú unokatestvérek vagyunk.

2019. márc. 17. 17:46
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Ha olyan veszélyes lenne, meg kockázatos, akkor miért nem tiltják a hatályos magyar törvények?

Na itt bukik meg a dolog és minden mocskolódó hozzászólás!

2019. márc. 17. 18:41
 22/37 anonim ***** válasza:
7%

Nekem vonzó az egyik unokatesóm, de nem tudnék vele semmit kezdeni, mert együtt nőttünk fel.

Szerintem nem kell elmondani a rokonoknak, közük sincs hozzá, hogy kivel jártok.

Járjatok, szexeljetek nyugodtan, ha összeköltözés előtt álltok, akkor mondjátok el.

Valszeg tönkremegy a dolog, de ha mégsem, nyugodtan legyen a ti boldogságotok előbbrevaló a családotoknál.

Szerintem is visszataszító a dolog, de ha nektek megfelel, a ti dolgotok. Két hasonló korú felnőtt vagytok gondolom, ennél sokkal brutálisabb dolgokat is csinálnak egymással az emberek.

Szerintem durvább, ha olyanok jönnek össze, akik közt nagy a korkülönbség, vagy akik együtt nőttek fel.

2019. márc. 17. 18:54
 23/37 anonim ***** válasza:
86%
Nem a veszély miatt nem tiltják, hanem öröklés (nem genetikai, pénz) miatt
2019. márc. 17. 18:58
 24/37 anonim ***** válasza:
75%
Beteges,sajnálom hogy a törvény nem bünteti.
2019. márc. 17. 18:59
 25/37 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem betegebb az a nevelőfater vs. nevelt lány kapcsolat, amiről a #20-as írt.
2019. márc. 17. 19:01
 26/37 anonim ***** válasza:
96%

#22 - A dohányzást és az alkoholfogyasztást sem tiltja a törvény. Ahogy azt sem tiltja, hogy ciánkapszulát szopogass délutánonként.

A víz alatt is ottmaradhatsz ha úgy tartja kedved 1 levegővel 60 percen át. Ezt sem tiltja a törvény.

2019. márc. 17. 19:18
 27/37 anonim ***** válasza:
91%
A törvény azt is megengedi, hogy egy 12 éves általános iskolás kislány lefeküdjön egy 17 éves fiúval. Attól még undorító és megvan róla a véleményem.
2019. márc. 17. 19:18
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Gyanítható, hogy a családotok is hasonlóan fog reagálni, mint az itt válaszolók. Az ilyesminek elég komoly visszhangja szokott lenni, általában a legtöbben zsigerből elítélik. És nem véletlenül, ez egyébként egy ösztönös reakció ami azért van belénk építve, hogy minimalizálni tudjuk a születendő gyerekek mindenféle genetikai betegségeit. Nem olyan ez, mint a Habsburgoknál azért, persze, de attól még a természetes borzongás a kérdéssel kapcsolatban az effélék miatt épült belénk. Viccen kívül, azok az állatok (majomféléken végzett kutatás), akik elkülönülten nőttek fel, sosem ismerték egymást de testvérek, még ők SEM állnak össze egymással. És az emberre meg azt mondják, felette áll az állatoknak. Hát... Oké. Hiszi a piszi.

Annyi sok szingli, vonzó férfi van a világban. Mégis, miért pont egy rokon kell? Persze, valamilyen szinten mindannyian rokonságban állunk, de azért vannak szintek, na. Képzeld már el a családi ebédeket mondjuk válás után. Ez több szempontból sem egy támogatandó dolog.

2019. márc. 17. 19:21
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem tiltja a törvény, amiért 12 éves kortól lehet szexelni 18 alattival, amiért 16 évesen lehet házasodni, stb. Egyszerűen azért, mert fél Ózd börtönben ülne. Ha érted, mire célzok. 🙊

2019. márc. 17. 19:28
 30/37 anonim ***** válasza:
43%

Kérdező, mentegetheted magad, hogy itt meg ott bukott el a sztori... csak ha egy kicsit is vetted volna a fáradtságot, hogy utánaolvass, rákeress a csodálatos interneten, és fele annyi időt töltesz el ezen kutatások átolvasásával, mint az itt leírt kommentek nézegetésével, akkor már te sem csak az orrodig látnál, hanem tovább is.

Egyébként fogadjunk, hogy a te közted és a pasas közt legalább 15 év korkülönbség van még plusszba... ott már akkor nagyon komoly komplexusaid lehetnek, amit sürgősen szakember, pszichiáter bevonásával kezeltetned kellene mielőtt megannyi családtagod életét tönkreteszed.

2019. márc. 17. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!