Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonyunk van az unokatestvéremmel. Most akarjuk elmondani a családnak. Mit gondoltok erről?
6 hónapja kezdődött, addig alig ismertük egymást, szinte nem is tudtunk egymás létezéséről. De egy családi összejövetelen megismertük egymást. Én a személyében egy igazi férfias férfit ismertem meg, nagyon jóképű. Rögtön megvolt a vonzalom.
Először idegenkedtünk egymástól meg a helyzettől, de utánaolvastunk, és kiderült, hogy a magyar törvények nem tiltják ezt, sőt akár még házasodhatnánk is.
Mit gondoltok erről?
Elsőfokú unokatestvérek vagyunk.
undorító.
És ez a vélemény nem minket jellemez.
Mondom ezt úgy, hogy jártam így, de másodfokúval, tiniként, de nem hagytunk teret ennek.
Hallottam elsőkről, teherbe esett a nő, nem lett baja a gyereknek, de másodikat nagyon nem javasolt az orvos. Tök romantikus...
A dolog genetikai része másodlagos.
Az erkölcsi oldala miatt lesz gáz.
Ismerek olyat, aki a nevelt lányával jött össze. Ott se apa és lánya vér szerint, nincs közös felmenő, tíz egészséges gyerekük lehet. De azért elég beteg, hogy három évesen ő fürdette, 18 évesen meg összeállnak.
Értem én, hogy eddig nem ismerted, és neked egy idegen. De nem hiszem el, hogy ennyire nem tudsz az ösztönöknek parancsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!