Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Viszonyunk van az unokatestvér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonyunk van az unokatestvéremmel. Most akarjuk elmondani a családnak. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

6 hónapja kezdődött, addig alig ismertük egymást, szinte nem is tudtunk egymás létezéséről. De egy családi összejövetelen megismertük egymást. Én a személyében egy igazi férfias férfit ismertem meg, nagyon jóképű. Rögtön megvolt a vonzalom.

Először idegenkedtünk egymástól meg a helyzettől, de utánaolvastunk, és kiderült, hogy a magyar törvények nem tiltják ezt, sőt akár még házasodhatnánk is.

Mit gondoltok erről?

Elsőfokú unokatestvérek vagyunk.

2019. márc. 17. 17:46
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
82%

undorító.

És ez a vélemény nem minket jellemez.

Mondom ezt úgy, hogy jártam így, de másodfokúval, tiniként, de nem hagytunk teret ennek.

Hallottam elsőkről, teherbe esett a nő, nem lett baja a gyereknek, de másodikat nagyon nem javasolt az orvos. Tök romantikus...

2019. márc. 17. 18:15
 12/37 anonim ***** válasza:
80%
Czeizel azt mondta, minimális a genetikai betegség esélye, bár több mint nem rokonoknál. De akkor sem helyes morálisan.
2019. márc. 17. 18:17
 13/37 anonim ***** válasza:
0%
Aki meg középkori filmeket néz, az tuti szexinek találja ezt, csináld is csak, fivéred nincs?
2019. márc. 17. 18:19
 14/37 anonim ***** válasza:
28%
Nagyon nagyon fura de ha boldog vagy tőle akkor nem az fog számítani, hogy itt mit írnak.
2019. márc. 17. 18:20
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
2019. márc. 17. 18:22
 16/37 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem ez egy nagyon önző dolog... tönkreteszitek vele a szüleiteket és a gyerekeiteket is. Nyugotdan le lehet minket szavazni, ha nem tetszik a vélemény, de attól még igaz!!!!
2019. márc. 17. 18:23
 17/37 anonim ***** válasza:
17%
Nem értem mi bajotok van! Nézzétek a dolog jó oldalát: az ő gyerekeik már nem fognak szaporodni, egyiknek nem lesz nemi szerve, a másiknak feje, a harmadiknak keze, stb. Elég morbid, fekete humornak tűnik, de ez a valóság!
2019. márc. 17. 18:26
 18/37 anonim ***** válasza:
79%
Beltenyészet. Vérfertőzés. Gusztustalan.
2019. márc. 17. 18:33
 19/37 anonim ***** válasza:
86%

A dolog genetikai része másodlagos.

Az erkölcsi oldala miatt lesz gáz.

Ismerek olyat, aki a nevelt lányával jött össze. Ott se apa és lánya vér szerint, nincs közös felmenő, tíz egészséges gyerekük lehet. De azért elég beteg, hogy három évesen ő fürdette, 18 évesen meg összeállnak.

Értem én, hogy eddig nem ismerted, és neked egy idegen. De nem hiszem el, hogy ennyire nem tudsz az ösztönöknek parancsolni.

2019. márc. 17. 18:35
 20/37 anonim ***** válasza:
Tévedtem. A többieknek van igaza
2019. márc. 17. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!