Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tetszem neki szerintetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki szerintetek? Akkor miért nem hív randira?

Figyelt kérdés

Van egy munkatársam, velem egy idős. Mindketten egyedülállóak vagyunk már jó ideje. A kezdetektől jól kijövünk egymással, jól el tudunk beszélgetni, viccelődni. Az utóbbi időben egyre kétértelműbb jeleket ad, sokszor rám ír (nem mindig munkával kapcsolatban, van hogy több órán át, akár hajnalig dumálunk), ha csinosabban öltözöm elkapom a pillantását ahogy végigmér, pikánsabb dolgokkal ugrat.

Úgy érzem tetszem neki mégsem lép. Félreértelmezném a dolgokat? Szerintetek?

2019. márc. 12. 05:29
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Te reagálsz ezekre a dolgokra vagy csak vársz?
2019. márc. 12. 07:01
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Házinyúlra nem lövünk.
2019. márc. 12. 07:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Persze hogy reagálok én is viszonzom.
2019. márc. 12. 07:11
 4/9 anonim ***** válasza:
30%

A nőknek ritkán szokott velük egy szinten lévő pasi tetszeni, ezért:

1. lehetőség: Te csúnya/kövér vagy, ő pedig egy átlagos pasi, akinek nem tetszel.

2. lehetőség: Te vagy átlagosan vagy kifejezetten jól nézel ki, ő pedig egy eléggé alfahím-szerű top férfi, akinek rajtad kívül is bőőőőven jut punci az életben és most még éppen nem kerültél sorra a "megdugandó csajok" listáján.

2019. márc. 12. 08:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Valami nem stimmel. Félénkséget nem gyanítok így, hogy írkál neked, meg beszólogat. Valami akkor tényleg nem stimmel.
2019. márc. 12. 08:44
 6/9 anonim ***** válasza:
49%
És neked minek kellene egy ilyen nyomi aki még kezdeményezni sem mer? Sosem értettem az ilyen nőket...
2019. márc. 12. 09:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Rajtad probâlgatja az erelyét,másnak meg tartogatja.

Egyébként attól hogy nekiáll flörtölni,még lehet nyuszi vagy tétova a tovâbblêpéahez.

Tudod mi a jó kérdés,ha hùzza az agyad,és Te is belmész.

-Mi most mit is csinálunk Péter?

-Dolgozunk(ha hulye vagy tetteti)

-Nem a munkára gondoltam,ùgy egyébként,mi ketten?

2019. márc. 12. 09:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen munkatársam, bennem és felötlött a gondolat hátha, de aztán rájöttem, hogy igazából abszolút nem jövünk be egymásnak, és haveroknak amúgy nagyon jók vagyunk, de nem egymás esetei. Ezt meg is beszéltük és azóta még jobb a kapcsolatunk.
2019. márc. 12. 21:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Attól, hogy flörtöl veled,még nem biztos, hogy komolyak a szándékai. Vagy hogy egyáltalán vannak szándékai.
2019. márc. 22. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!