Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 25 éves nő és 39 éves férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves nő és 39 éves férfi együtt. Szerintetek működhet ez hosszú tavon?

Figyelt kérdés
A nő érett, a férfi fiatalos, a korukhoz képest. Nőnek első kapcsolata.

2019. márc. 11. 11:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
#8 akkor 62...hiába csavarod :)
2019. márc. 11. 12:45
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Második vagyok, és én miért lettem lepontozva? Elég szánalmasak vagytok. Nem tudom, miért nem mindegy nektek, ki kivel van együtt.
2019. márc. 11. 12:48
 13/17 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem tervezz 5 évre előre bőven elég.Lehet már 3 év után szakítotok,de már most azon agyalsz můködhete-e örökre.Akármi můködhet,ha az a két ember egymással tervez,és mind a ketten akarják,tesznek érte.Nem korkülönbségfüggő.
2019. márc. 11. 12:53
 14/17 anonim ***** válasza:
29%
És talán nem a gyerek nemakarásról van szó, mert itt a gyakorin k*r*a könnyen pofáznak az emberek ismeretlenül. Mi van, ha lett volna gyereke, csak a párja elvetélt, vagy ha megcsalta, stb. Ha valaki leírja, hogy neki működik, akkor egyből szar ember, meg szánalmas.
2019. márc. 11. 12:55
 15/17 anonim ***** válasza:
43%
Működhet. Nálunk 12 év korkülönbség van és 11 éve vagyunk együtt.
2019. márc. 11. 15:37
 16/17 anonim ***** válasza:
46%

Működhet. Az is lehet hogy fog, az is hogy nem. Ez nem a számokon múlik könyörgöm, ezt értsük már meg.

Ha anno én megkérdeztem volna a gyakori népét, és hallgattam is volna rájuk, akkor most nem lenne két szép gyermekem, és egy tökéletes apjuk, a férjem.

Mások véleménye sose érdekelt ebből a szempontból, és milyen jó hogy így gondolkoztam/gondolkozom. Hisz akkor nemhogy gyerekeim, de házasságom, sőt egy komoly párkapcsolat sem lett volna a - mára már- férjemmel. Javaslom neked is hogy a szívedre hallgass.

2019. márc. 11. 15:47
 17/17 anonim ***** válasza:
81%
Hat, elso kapcsolattal egybol igy bevalasztani... De ha eddig egyik sem kellett a kutyanak sem a korosztalyabol, hajra.
2019. márc. 11. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!