Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok akik nagyon hosszú ideje vannak együtt AZ elsővel, sosem fantáziáltak a megcsalásról? /L
Az elsőt úgy értem, hogy vele veszítették el.
Én már lassan 2 éve vagyok együtt a párommal, nagyon szeretem, de mégis vannak pillanataim, mikor visszagondolok azokra az emberekre, akikkel csak a csókig jutottunk és azon agyalok milyen lenne velük.
Vagy egy másik eset, hogy Pl van egy ember aki picit is vonz és arról fantáziálok, mennyire leteperném ha csak egy csók erejéig is ..
Sokan a kezüket összetették volna, hogy az elsővel együttmaradjanak évekig...
...de nem, egyeseknek semmi sem elég jó :D
Sosem.
Valszeg' valami nem kielégítő a kapcsolatodban.
Ezen az oldalon?? :D
Itt minden szép és jó, elég megnézni a kettest :D
Nemegyszer eszembe jutott mar, milyen lenne mással is, viszont egy kóbor fa*z nem er annyit, hogy tönkre menjen a kapcsolatom.
Ezt magadban kell elrendezni, viszont ha mar két év után ilyen gondolataid vannak, inkább lépj ki ebből a kapcsolatból, mert később csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!