Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol tudnék hasonló lányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék hasonló lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Elsősorban intelligens, őszinte lányokra gondoltam.

Olyanokra, akik nagyon érzelmesek, felnőttesen gondolkodnak, terveik/céljaik vannak, fonto számukra a család, mint eszme.

Illetve még folytathatnám a sort.

22/F

2019. márc. 10. 23:28
 1/10 A kérdező kommentje:
Mielőtt elfelejtem, ha netalán úgy éreznéd, hogy te hasonló vagy és nem zárkózol el egy kis beszélgetéstől, akkor nyugodtan írj rám! :)
2019. márc. 10. 23:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs gyűjtőhelye az ilyen (vagy akármilyen) lányoknak. Járj nyitott szemmel és egyszer talán szerencséd lesz. Érettnek tűnsz és helyesen is írsz, ami igényességre utal (legalábbis nekem ez jött le az írásodból).
2019. márc. 10. 23:36
 3/10 anonim ***** válasza:
79%

Sajnos érzelmes vagyok :DD

Szerintem hagyd az internetet. Itt is meg lehet ismerni intelligens, értelmes embereket, de személyesen minden jobb és több a lehetőség. Kulturált helyeken bárhol tudsz találni hasonló kaliberű lányokat.

2019. márc. 10. 23:38
 4/10 anonim válasza:
Ha már a kolléga kiírta, lányok nekem is lehet írni, ha a kérdezőt már meguntátok! 😂
2019. márc. 10. 23:43
 5/10 anonim ***** válasza:

Egy próbát megér, nem? :)

20N

2019. márc. 10. 23:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Erre nincs konkrét hely, mert eleve ritka az intelligens és őszinte ember. (Attól függetlenül is, hogy mindenki ilyennek tartja magát.)
2019. márc. 11. 00:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Én ilyen lennék csak 29. Valószínűleg nem ebben a korosztályban keresel.
2019. márc. 11. 06:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy van gyűjtőhely, sajnos leginkább vagy összehoz az élet ilyen mentalitású emberrel, vagy nem, ez fiúkra lányokra egyaránt igaz. Elég sok lány, nő vallja magát olyannak mint amit leírtál, az más kérdés, hogy a valóság ezzel mennyire húz... Több esélyed van munkahelyen, iskolában, vagy kulturáltabb rendezvényeken az általad leírt lanyokba botlani, DE az sem kizárt hogy egy haverokkal közös iszogatás során szúrod ki a kocsmában, ahol mondjuk épp pl az évi 3 "kirugunkahambol" alkalom egyikét tölti. Ezzel csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy szerencse és nyitottság kérdése, és esetleg háttérbe érdemes szorítani az előítéleteket.
2019. márc. 11. 10:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Engem ilyennek tartanak, belevághatunk egy kis beszélgetésbe :)

20/N

2019. márc. 17. 17:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Ha benne vagy, akkor örömmel vennék egy üzenetet! :D
2019. márc. 17. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!