Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ebben a helyzetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben? Amióta egymás szemébe néztünk csak rá gondolok?!

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van párom 2 éve, de már szerelmes nem vagyok belé, csak szeretem. Ő viszont imád engem. Pénteken kilettünk hívva a falusi "kocsmába" és ahogy oda beléptünk, volt egy fiú csapat, billiárdoztak. Közülük az egyik srác nagyon megnézett engem (nem láttuk még soha egymást) pedig egy kis faluban lakunk. Azóta csak rá gondolok... Annyira megtetszett, hogy az hihetetlen... Azon gondolkom, hogy bejelölöm fb-on. Mit tanácsoltok nekem? 20/L
2019. márc. 10. 11:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

@8 Elég egy "sz" a "lesz" szóba. :)

Ha mindig odébb fog állni, akkor majd lehet váltogatni évente a pasikat. Fel kell nőni lassan és nem idealizálni, isteníteni mindenkit össze-vissza. :)

29f

2019. márc. 10. 20:20
 12/15 A kérdező kommentje:
Én nem istenítek mindenkit össze-vissza. Egyszerűen mintha első látásra beleszerettem volna, egész nap rá gondolok, és annyira tehetetlennek érzem magam :( ő nem fog írni, tudja nagyon jól, hogy barátom van, én pedig nem tudom mit írhatnék neki. :(
2019. márc. 10. 21:20
 13/15 A kérdező kommentje:
Szerintem várok pár napot és szakítani fogok. Nagyon durva, hogy egyetlen este alatt így megváltozott bennem valami, vagyis, hogy a srác ezt váltotta ki belőlem, sose volt ilyen még velem :(
2019. márc. 10. 21:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Én megértelek, de nagyon gyerekes és naiv dolog ismeretlenül csak külső alapján beleszeretni valakibe. De persze fiatal vagy még, tapasztalnod kell, majd rájössz. :)
2019. márc. 11. 06:53
 15/15 A kérdező kommentje:
14-es teljesen igazad van! De tényleg valami különlegeset érzek, sose volt még ilyen velem!
2019. márc. 11. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!