Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFIAK! Nektek dicsőség a barátaitok előtt, ha megcsaljátok azt a nőt, akit elvileg szerettek, vagy ti is "ítélkeztek" ilyen helyzetben egymás felett?
A kérdés férfiakhoz szól.
És az érdekel, hogy férfiaknak, férfiak előtt ez dicsőség-e vagy sem.
Köszönöm a válaszaitokat!
az én szememben nem dicsőség, ha ismerem is a lányt, akkor elítélem.. de amugy meg az ő magánügye.
többnyire társaságban, vagy haveri körben vagy egy ilyen 'mérce' hogy ha valaki egyszerre mondjuk 2 csajt bolondít, akkor menő.. de ezzel nemnagyon értek egyet
19/F
Nem dicsőség, de tekintve, hogy NEM létezik igazi szerelem, meg őszinteség meg hasonlók, mint ezekbe a tinilányos könyvekbe van semleges maradok. Előbb utóbb vagy te csalod meg vagy téged csalnak meg. senki sem szereti ha palimadárnak nézik. részemről én nem ítélkezek senki felett, ha van barátnőm és lehetőségem nyílik egy másik lányt kipróbálni megteszem, hogy miért? mert a barátnőm is biztos megtenné... ha meg lebukok és szakít velem ennyi. jön a másik.
örök hűség meg hasonló szövegek a lúzereknek valók, szerinted a 15-25 éves korosztályban hány párkapcsolat ment szét megcsalás miatt? gondolkozz el rajta!
és lehet nyugodtan lepontozni, azzal csak a hipotézisemet erősíted meg
előző voltam!
Nem foglak lepontozni, miért tenném? Véleményekre voltam kiváncsi, s nem az volt a cél, hogy mindenki azt írja le, amit én gondolok.
Amúgy elmúltam 25.. És amikor azt írtam, hogy férfiak, akkor férfiakra is gondoltam.. A 15-25 közötti korosztály, ahova gondolom Te is tartozol, inkább csak srácok kategória!
Elfogadom az álláspontodat, bár nem tudom vagy-e annyira jó pasi, ill. tudnál-e annyit nyújtani egy lánynak, vagy nőnek, hogy az annak ellenére Téged válasszon, hogy esetleg Te az elején kerek-perec közlöd vele, hogy biztoosan nem leszel hűséges. Bár gondolom nem lennél annyira nagy fiú, hogy ezzel indíts egyetlen kapcsolatot is.
Ha menet közben elromlik valami, akkor talán van magyarázat a hűtlenségre, de a legtissztességesebb úgy gondolom kiszállni egy rossz kapcsolatból.. de, hogy Te már az elején kijelented, hogy tuti meg fogod a másikat csalni, ez azért nonszensz.
Vagy nagyon fiatal vagy szerintem, vagy sosem voltál még úgy szerelmes, hogy fájt volna, ha a másikat elveszíted..
De ez nem baj.. majd eljön az az idő is.. Te sem leszel kivétel a csalódások alól.
Az én ismeretségi körömben egy srácot ismerek, aki párkapcsolatban megcsalta a párját, viszont legalább 3 lányt. Ezen az alapon mondhatnám azt is, hogy ez fordítva gyakoribb. Mivel ez igen kicsiny minta, inkább nem mondok semmit.
Az az egy srác sem "dicsekedett" vele soha, tanácsot kért tőlem egyszer, onnan tudom.
1, Nem "dicsőség".
2, A magam részéről nem szeretnék ítélkezni, mert ez nem az én dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!