Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFIAK! Nektek dicsőség a barátaitok előtt, ha megcsaljátok azt a nőt, akit elvileg szerettek, vagy ti is "ítélkeztek" ilyen helyzetben egymás felett?
A kérdés férfiakhoz szól.
És az érdekel, hogy férfiaknak, férfiak előtt ez dicsőség-e vagy sem.
Köszönöm a válaszaitokat!
Tegnap 14:16-os vok.
Lehet, hogy rosszul, de én úgy látom, van pár hiperaktív macsó férfi a világban, aki fejenként sok nőt fektet meg életében. Ezek a kirívó esetek, ez alapján "ítéltetnek" meg a férfiak. Holott a többség ül a fenekén, nem kacsintgat, nem lép félre a kapcsolatban. Viszont ahhoz, hogy az a pár macsó teljesíteni tudja a "normát", bizony kellenek a lányok is. És ezek között szép számmal vannak olyanok, akik kapcsolatban vannak, és csak "kíváncsiak", vagy éppen mélyponton van az a kapcsolat. A különbség, hogy a mai társadalomban az a pár macsó férfi eldicsekedhet ezzel, a nőknek meg hallgass van. De a matematika leleplezi a dolgot. :)
Ezzel együtt nem ítélem el egyikőjüket sem, csak én még nem tettem ilyet. Az is lehet, hogy hülyeség az egész, és rosszul látom.
Nem, dehogy is! Egyáltalán nem dicsőség.
Én még soha nem csaltam meg senkit.
27/F
Utolsó válaszolónak külön köszönet és tisztelet..
Oly sokszor hallottam, h nincs olyan ffi, aki ne csalná meg a kedvesét.. de mindig is tudtam, h ez baromság, kivételek mindig is vannak..!
Lehet, h bután tettem fel a kérdést.. nyilván magánügy.. ám az ilyesmi ritkán marad titok.. és innentől már nem magánügy, mert a megcsalt megalázottnak is érzi magát a csalódáson, fájdalmon kívül.. és azzal nyilván Ti is egyetértetek, h a legtisztességtelenebb talán, ha már az egész baráti kör tud róla, csak az érintett nem.. A megcsalónak nyilván kevésbé, vagy egyáltalán nem fájdalmas az ilyesmi..
Amúgy érdekes a "ha megcsal, visszacsalom" hozzáállás. Azt írod, ha megalázott.. ezek szerint fájna.. És erre visszacsalod, bosszú gyanánt..
Ezzel enyhül a fájdalmad, vagy jobb lesz, ha neki is fáj, esetleg könnyebben tudsz megbocsájtani? Nem értem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!