Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » FÉRFIAK! Nektek dicsőség a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FÉRFIAK! Nektek dicsőség a barátaitok előtt, ha megcsaljátok azt a nőt, akit elvileg szerettek, vagy ti is "ítélkeztek" ilyen helyzetben egymás felett?

Figyelt kérdés

A kérdés férfiakhoz szól.

És az érdekel, hogy férfiaknak, férfiak előtt ez dicsőség-e vagy sem.

Köszönöm a válaszaitokat!

2010. jan. 6. 12:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap 14:16-os vok.

Lehet, hogy rosszul, de én úgy látom, van pár hiperaktív macsó férfi a világban, aki fejenként sok nőt fektet meg életében. Ezek a kirívó esetek, ez alapján "ítéltetnek" meg a férfiak. Holott a többség ül a fenekén, nem kacsintgat, nem lép félre a kapcsolatban. Viszont ahhoz, hogy az a pár macsó teljesíteni tudja a "normát", bizony kellenek a lányok is. És ezek között szép számmal vannak olyanok, akik kapcsolatban vannak, és csak "kíváncsiak", vagy éppen mélyponton van az a kapcsolat. A különbség, hogy a mai társadalomban az a pár macsó férfi eldicsekedhet ezzel, a nőknek meg hallgass van. De a matematika leleplezi a dolgot. :)

Ezzel együtt nem ítélem el egyikőjüket sem, csak én még nem tettem ilyet. Az is lehet, hogy hülyeség az egész, és rosszul látom.

2010. jan. 7. 10:18
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
abszolút magánügy. Én még nem hallottam, hogy valaki ezzel próbált volna felvágni társaságban/személyesen. Én nem csaltam meg a csajomat, ha megtenném lapítanék, mint sz@r a fűben....de nem teszem, inkább.... :-)
2010. jan. 8. 16:46
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem, dehogy is! Egyáltalán nem dicsőség.

Én még soha nem csaltam meg senkit.

27/F

2010. jan. 8. 16:47
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha párom megcsal, akkor én is megcsalom, és mondom neki: "Meg akartál bántani és alázni?? Ez nem jött be hehehe, és elkezdek előtte vele smárolni" Kölcsönkenyér visszajár alapon.
2010. jan. 8. 16:56
 15/18 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak külön köszönet és tisztelet..

Oly sokszor hallottam, h nincs olyan ffi, aki ne csalná meg a kedvesét.. de mindig is tudtam, h ez baromság, kivételek mindig is vannak..!

2010. jan. 8. 16:57
 16/18 A kérdező kommentje:
Bocs, a dícséret a 16:47-esnek szólt!!! (csak nem voltam elég gyors)
2010. jan. 8. 16:58
 17/18 A kérdező kommentje:

Lehet, h bután tettem fel a kérdést.. nyilván magánügy.. ám az ilyesmi ritkán marad titok.. és innentől már nem magánügy, mert a megcsalt megalázottnak is érzi magát a csalódáson, fájdalmon kívül.. és azzal nyilván Ti is egyetértetek, h a legtisztességtelenebb talán, ha már az egész baráti kör tud róla, csak az érintett nem.. A megcsalónak nyilván kevésbé, vagy egyáltalán nem fájdalmas az ilyesmi..

Amúgy érdekes a "ha megcsal, visszacsalom" hozzáállás. Azt írod, ha megalázott.. ezek szerint fájna.. És erre visszacsalod, bosszú gyanánt..

Ezzel enyhül a fájdalmad, vagy jobb lesz, ha neki is fáj, esetleg könnyebben tudsz megbocsájtani? Nem értem..

2010. jan. 8. 17:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem emg inkább az a lúzer, aki ott hagyja a barátnőjét/"félrekefél"/ ... Egyébként is miért lenne az lúzerség, ha valaki tényleg szeret valakit? Szerintem ez a felfogás, ez inkább égő mint együtt lenni valakivel...
2010. jan. 8. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!