Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan (lány) akinek a 2. Szerelme teljesen felülmúlta az elsőt?
A kérdés háttértörténete, hogy összejöttem pár hónapja egy lánnyal.
Nekem ő az első barátnőm, neki én a második, egy 2 éves kapcsolata volt.
Romantikus alkat vagyok (vagy egyszerűen férfiatlan és gyáva, nem jöttem még rá az igazságra) de belehalok a gondolatba, hogy neki én nem az első vagyok.
Néha annyira zavar ez, ha belegondolok... hogy szakítani tudnék vele.
Mindketten 20as éveink elején vagyunk. Tudom hogy éretlen vagyok stb. Úgy érzem a legnagyobb hülyeséget követném el, ha ezért szakítanék vele, amikor szeretjük egymást.
De a tudat megmérgez... :/ Köszönöm a hozzászólásokat!
A jelenlegi párom a második párom az életemben. Az előző kapcsolatom rettenetes volt, a jelenlegi barátom ezért mindent megtesz, hogy vele a lehető legjobb legyen akármit is csinálunk. Folyamatosan szeretget...
nem tudom miért lett vége az előző kapcsolatának a barátnődnek, de neked is azt kéne tenned mint amit az én párom is csinál...
Ne gondolj rá úgy, hogy neki te vagy a második, mert hidd el, ég és föld vagytok a másik sráccal. Nem hiába van veled együtt , és nem azzal a másikkal...
Biztos vagyok benne, hogy szeret téged, te is tedd ugyan ezt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!