Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne szeressek bele?
25 éves nő vagyok. Adott a párom aki 27.
Jó ideje együtt vagyunk már,megvolt az eljegyzés, összeköltözés stb.
Az első évünk úgy telt el mint a filmekben, nagy volt a szerelem. Mostanra is talán még érzem mert kötődöm hozzá, de ahogy telnek az évek, egyre jobban az van hogy megkérem foglalkozzon velem vagy csak legyen ott ha főzök este munka után, legyünk együtt, ne a tvt gubassza vagy játszon, telefonozzon. Az ágyban minden működik de azt érzem ha valamit megkellene tennie értem akkor neki mindegyé vállik a dolog. Sokszor próbáltam neki erről beszélni, mindig megigéri változtat de soha. Ennek ellenére azt érzem szeretem.
Azonban 1 éve dolgozom egy helyen. Megtetszett talán egy kollégám vagy nem tudom. Zavar a jelenléte, szeretem az illatát. Feszélyez és dadogok ha ott van. Ő 32 éves.
Egész nap csak rajta jár az eszem.
Sose beszélek vele. De mit csináljak. Félek beleszeretek.
Azt amúgy honnan tudod, hogy a kollégád is bele menne, hogy megcsald vele a párod? Vagy abba, hogy lecseréld vele?
Szerintem az ilyesmi nem úgy mūködik, hogy megtetszik neked valaki és már a jövõt tervezed vele a párod helyett. Lehet, hogy a háta közepére se kíván. Nem értem, hogy mibõl derült ki számodra rögtön, hogy lehet valami komolyabb ebbõl.
Nem mondtam hogy tetszem neki.
Észre sem vesz. Ezt tudom.
Nem az a kérdés, hanem az hogy nem szeretnék bele szeretni és akárcsak lelkileg máshoz kötődni.
A páromat is szeretem de azt érzem gondolkodom hogy biztos ezt akarom-e. Az illető a munkahelyemen nem lényeges, jelenlegi kapcsolatom szeretném megmenteni. Eszem ágában nincs megcsalni csak attól tartok nem normális amit érzek.
Sztem ez ketton all. Nem csak rajta , hanem rajtad is !
Te is meglepheted eppen a parodat valamivel !
egy szexi fehernemus sztripptizzel... vagy akarmi izgalmassal, nem csak mindig a ferfira kell varni - es ezt nokent mondom !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!