Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit gondoltok erről? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről? Van most egy lány aki nagyon tetszik aranyos vicces csinos és okos azonban van egy olyan oldala amit ki nem állhatok! Egyszerre szeretem és utálom!

Figyelt kérdés

ti éreztetek már igy egy személy iránt egyszerre romantikus, szexuális szeretetet és utálatot, undort?

nem tudom mi tévő legyek... tudom hogy senki sem tökéletes mindenkinek van hibája vagy valamilyen heplye

egyes hibáit szinte szeretem mert kissé ügyetlen, már szinte horrorisztikusan fél a rovaroktól (mármint nem igy ahogy a lányok hanem ugy ahogy az araknofobiások a pokoktól) ez is át tud menni egy fajta komikus játékká ahol ott ugrándozik fel alá néha el is sírja magát amitől csak még édesebb

de ugyan akkor mindent bele ad elhivatott a céljának és annyi erőt tesz bele hogy más már rég kipurcant volna ezt az oldalát szinte már csodálom felnézek rá és inspirál is szinte erőt add hogy én is ugyan ilyen keményen dolgozzak (kissé furán is érzem magam ettől mivel én vagyok a fiú ő pedig a lány :D jah és még az sem történt meg sohasem hogy valakire felnézzek vagy csodáljam) és itt jön most az amitől kettős érzésem van!

van egy oldala neki nem is tudom lehetne igy nevezni de szinte ez az a dolog amit utálok egy lányban vagy inkább lenézem, undorodok, megvetem...

a lényeg ha csak egy üreges érzés lenne kevésbé zavarna de valamiért nála nagyon zavar (a többi lánynál szinte keresztül nézem ezt mert nem érdemes hogy rá forditsak 2 gondoltnál többet

2019. márc. 3. 16:04
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hát öm nem tom de szerintem az nem normális amikor egy lany ugy megy végig az utcán hogy ugy latszik a tevepatája mint ha ketté lenne vágva meg azert most még nincs kánikula
2019. márc. 4. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!