Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Interneten Ismerkedem egy 35...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interneten Ismerkedem egy 35 éves férfivel, nagyon szimpatikus és nemsokara találkozom vele, de már most féltékenykedik. Mi legyen?

Figyelt kérdés
Ha nem válaszolok időben, már szóvá teszi h jól el tűntem, majd mosolyog mintha nem haragudna.amikor egyik bnomnek a szülinapját ünnepeltük, direkt rairtam este, hogy minden oké, majd jelentkezem. Annyit írt hogy jó szórakozást, mosolygó smiley. Majd másnap már nem írt. Pedig minden reggel írtunk egymásnak. Szerintem megsértődött. Mi legyen? 27/n
2019. márc. 3. 14:06
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon tetszik és tényleg mindenben, ez az egy ami kezd zavarni..vagy inkább furcsa és nem tudom mire vélni. Ő maga elmondta, h nem egy könnyű eset, de állította hogy nem féltékeny típus.
2019. márc. 3. 14:27
 12/24 anonim ***** válasza:
53%

Épitsd le ,mert utána nem lesz munkahelyed,voltam ilyennel első dolga volt kivenni h majd ő eltart aha azután elzárta a telom kulcsom irataim.. Mondván levette a terhet a vállamrol.. A bántalmazás csak ez után jött..

Meneküljél..

2019. márc. 3. 14:28
 13/24 anonim ***** válasza:
Nekem az a fárasztó kategória , hogy interneten társalogtatok csak eddig , és úgy csináltok mint ha a teljes valóság lenne ... Ha már évek óta beszélgetnétek azt mondanám , hogy oké picit megismertétek egymást, de élőben annyi sok rossz tényező van ami egy jól induló netes beszélgetést simán romba dönt. Mért kell valóságként megélni az online csevegést?
2019. márc. 3. 14:30
 14/24 A kérdező kommentje:
Hát ez az h csak nemrég beszélgetünk, úgy volt hogy mielőbb találkozunk is, mert az az igazi, csak elbizonytalanit. Ennyi.
2019. márc. 3. 14:31
 15/24 anonim ***** válasza:
De ugye nem csak írogattatok eddig, azért telefonon is beszéltetek már ugye?
2019. márc. 3. 14:31
 16/24 anonim ***** válasza:

Vagy csak nem akart másnaposan abajgatni.

32/f

2019. márc. 3. 14:33
 17/24 anonim ***** válasza:
65%

Ez a pali ütni vágni fog téged, de addig amíg agyon nem ver, úgyse hiszel senkinek.

Mondjuk utána se fogsz, de legalább már szültél neki egy gyereket és hát ha megvaltozik.

Nem fog, de akkor még már hova mennél a gyerekkel?

Teljesen tipikus sztori

2019. márc. 3. 14:33
 18/24 A kérdező kommentje:
De még ő van megsertodve. Úgy h semmi biztosan nem tud, csak szerintem osszegondol minden hülyeséget. Nem is ertem, inkább kérdezne,minthogy agyal.amugy lehet tényleg nem kerül sor találkozásra, ha ennyire megsértődött, úgy érzem egyre inkább eltunik.
2019. márc. 3. 14:37
 19/24 anonim ***** válasza:

Nem is találkoztatok még, de számonkér.

Mi lesz, ha együtt lesztek??

2019. márc. 3. 14:46
 20/24 anonim ***** válasza:
Nyugi, úgy is szülni fogsz neki.
2019. márc. 3. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!