Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet ebből még valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből még valami?

Figyelt kérdés

Van egy fiú haverom, akit nem ismerek régóta de nagyon tetszik. Mesélt egy lányról aki tetszik neki, de a lánynak van barátja és mondta hogy ő addig semmit nem fog lépni amíg együtt vannak. Ezzel a lánnyal egy nagyon szoros barátsága van kb. fél éve.

Tegnap a buliban öaszefutottam ezzel a sráccal, sokat beszélgettünk és a végén csókoloztunk. Én mondtam neki, hogy szeretnék többet tőle mint barátság, de erre elmondta hogy most ez a lány tetszik neki. Mondta hogy nagyon bír engem, és a kémia is eléggé megvan köztünk de a csaj miatt nem akar most összejönni velem.

Szerintetek lehet ebből még valami? Nagyon jó volt a csók vele amit ő is nagyon élvezett. Megértem, hogy most éppen más tetszik neki, de nem ismer igazán engem. Nem vagyunk régóta jóba. Tudom, elhamarkodott volt tőlem hogy rákérdeztem, de elég türelmetlen személy vagyok. A csajjal nap mint nap találkoznak az egyetemen, míg mi nagyon ritkán. Ha jobban megismerne, akkor még lehetne valami? A fizikai vonzalom abszolút megvan.

Nem igazán vannak fiú haverjaim, barátaim azért is vagyok kíváncsi mások véleményére.

23L

2019. márc. 2. 21:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Megvan a kapocs, tetszel is neki, bőven lehet. Viszont lassíts le teljesen, ismerkedj vele, beszélgessetek, idővel kiderül hogy beléd tud-e szeretni vagy a másik lány még mindig fontosabb számára. Azt úgysem tudod irányítani.

Ne hozd fel a kapcsolatot, arra koncentrálj hogy megtudjátok ismerni egymást.

2019. márc. 2. 21:31
 2/2 Karena26 ***** válasza:

A srác már kerek perec megmondta, hogy mi a helyzet.

Miért erősködsz még?!? Vagy a "lepattanó" is jó neked, annyira leadod?

2019. márc. 2. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!