Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudom hogy jobb neki nélkükem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy jobb neki nélkükem, és boldog valaki mással. Mégis szeretem és belepusztulok. Hogy legyek túl ezen?

Figyelt kérdés

2019. márc. 2. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit fejtsd ki, hogy mi volt veletek, hogy mentetek szét stb.
2019. márc. 2. 18:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Elengedés az egyetlen megoldás.
2019. márc. 2. 18:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Költöznöm kellet. Több száz kilókéter van köztünk, és haragban is váltunk el.
2019. márc. 2. 18:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Soha véget nem érő harag-düh-fájdalom-kín-vihar tombol bennem amióta nem láttam. El vagyok keseredve.Szeretnék inkább elpusztulni.
2019. márc. 2. 19:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Honnan tudod kedves kérdező hogy neki mi a jó? Lehet hogy veled lenne jó neki és ő is úgyan úgy szenved ettől mint te, csak toketlen voltál. Hidd el tudom. Ebben a cipőben járok. 😞 Miért kellett elköltöznöd? kérdezd meg magadtól hogy Valóban megtettél minden tőled telhetőt hogy ne így legyen a helyzet? Esetleg fel is vehetnéd vele a kapcsolatot és biztosra tudnád hogy mi tévő legyél. Esetleg le is tudnád zárni, vagy megmaradni egymás életében valamilyen szinten mint egy barát. Én ennek is nagyon örülnék, ha tudnám hogy mi van vele, mert érdekel. Csak sajnos mi is fasirtban vagyunk és nem beszélünk egymással. Persze lehetnék az aki nyit a másik felé, de ott a női büszkeség... És nehogy már a nőnek kelljen futni a férfi után. Pedig én lennék a legboldogabb a világon ha keresne még. 😞
2019. márc. 2. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!