Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is megváltoztok ha kapcsolatban vagytok?
Nemrég volt egy éve hogy együtt vagyok a párommal és visszanéztük a régi beszélgetéseinket. Mindketten nagyon megváltoztunk az egy év alatt. Én sokkal magabiztosabb vagyok ha ügyeket kell intézni, telefonon beszélni, bármi ilyesmi. Nőiesebben öltözködöm, elkezdtem edzeni és figyelek arra hogy mit eszek. Kaptam egy kisebb adag magabiztosságot is de az önbizalmam még mindig minuszon van. A párom sokkal kevésbé gyerekes, akkor is csak egymás között vagyunk azok. Ő is másképp öltözködik. A bandás pólóit felváltották az ingek farmerrel. Ő is edzeni kezdett és a munkahelyén is motiváltabb mint akkor mikor összejöttünk.
Az lenne a kérdésem hogy mennyire gyakori ez? Ti is meg szoktatok változni mikor kapcsolatotok van?
Jó hatással vagytok egymás lelkére.
"önbizalmam még mindig minuszon van."
Sikerélmény=önbizalom.
Sikerélmény pedig csak valódi kihívás felvállalásából következik, függetlenül annak kimenetelétől.A lényeg, hogy meg merd lépni.
Szerintem igen, mindenki változik. Hiszen két embernek többnyire egymás mellé kell csiszolódnia.
Meg azért az idő is telik, idősödtök. Nem lesztek mindig azok a "gyerekek", akik voltatok.
Nálam egy év alatt nagy volt a változás.
Egy csavargó, bulizó, mondhatni, csöves alkesz voltam. Azon a szinten, ma is eltelt valahogy, a holnap reggel meg még messze. Egy év eltelt, hogy együtt voltunk, eszembe sem jutott buli, pia, csavargás. Komoly munka és terveztük már az építendő házunkat, be volt tervezve a gyerek, stb. Ehhez, olyan kapcsolat kellett, ami ezt kihozta belőlem.
Nem vettem észre.
"A bandás pólóit felváltották az ingek farmerrel."
Ez 20 felett nem szokatlan, bár sokan 30 felett is így járnak kapcsolatban is.
" A párom sokkal kevésbé gyerekes"
Szintén jellemző egy bizonyos kor felett, éppen egybeesett a kapcsolattal.
Szóval a változásokat inkább az idő hozta ki.
Persze. A zenekaros polok nalam is ingre cserelodtek, a hajam is egyre rovidult, a focibol edzoterem lett, az alkohol mennyiseg is a 0-hoz konvergal lassan. Pedig aztan nem sokan ittak annyit es olyat, amit korabban elpusztitottunk. Meg a 10 evvel ezelotti enemhez kepest is sokat valtoztattam, 20 evvel ezelott meg egy teljesen mas ember voltam.
Teljesen termeszetes folyamat, hogy a hangsulyok atkerulnek mashova. Inkabb az a kirivo, ha valakinel ez nem tortenik meg.
42F
Én is változtam az alatt a két év alatt. De ebbwn közrejátszat az is, hogy egyetemre mentem és magamnak kell elintézni a dolgokat. De már nem ijedek meg az ügyintézéstől, régen meg igen.
Sokkal összeszedettebb is vagyok, kevesebbet bulizok, megkomolyodtam. Visszafogottam is lettem, kicsit zárkózottabba valtam, ami nem feltetlenül a legjobb. De összességében sok pozitív valtozassal jart.
Hozhatja ezt persze az idő is, de en a masikban is érzem a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!