Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírok a férjemmel egy ágyban aludni, mit tegyek?
Költözzek a másik szobába a szüleimhez, mint korábban és totál hidegüljön el ismét?
Vagy hallgassam a mentális problémáiból adódó elviselhetetlen modorát (nem megy szakemberhez) és aludjak vele a francia ágyba továbbra is a családi összhang miatt?
Korábban ugyan ezek az agresszív kiabálásai, amelyeket a munkából hoz haza elvileg.
Rajtam csattannak, mert velem van egy szobában.
Aztán visszamentem a szobába egy idő után.
Akkor értékelte azzal, hogy normálisabb volt. De nem sokáig.
Könnyen dobálóznak azzal, hogy váljunk el...
És melyikőnk menjen utcára? Egy db ház van, ami nem is a mienké. Új kapcsolatba nem vetnémmagamat jó sokáig, lakhatás végett meg főképp nem.
Hamajd ott tartok valaki mással, akkor meg ugye a szüleimet is fogom vinni, tehát ház híján egy csomag vagyunk.
Az én fizumból albérletre sem telik, nyugdíjakkal együtt meg lehet, h kb kajálni se tudnánk minden nyp lakbér mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!