Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem bírok a férjemmel egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírok a férjemmel egy ágyban aludni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Költözzek a másik szobába a szüleimhez, mint korábban és totál hidegüljön el ismét?

Vagy hallgassam a mentális problémáiból adódó elviselhetetlen modorát (nem megy szakemberhez) és aludjak vele a francia ágyba továbbra is a családi összhang miatt?

2019. febr. 28. 11:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ez vmi kamu kérdés ismét ? Mi volt korábban ?
2019. febr. 28. 11:51
 2/19 anonim ***** válasza:
77%
Vagy váljatok el?!
2019. febr. 28. 11:51
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Vagy oldjátok meg a problémáitokat?
2019. febr. 28. 11:58
 4/19 A kérdező kommentje:

Korábban ugyan ezek az agresszív kiabálásai, amelyeket a munkából hoz haza elvileg.

Rajtam csattannak, mert velem van egy szobában.

Aztán visszamentem a szobába egy idő után.

Akkor értékelte azzal, hogy normálisabb volt. De nem sokáig.

Könnyen dobálóznak azzal, hogy váljunk el...

És melyikőnk menjen utcára? Egy db ház van, ami nem is a mienké. Új kapcsolatba nem vetnémmagamat jó sokáig, lakhatás végett meg főképp nem.

Hamajd ott tartok valaki mással, akkor meg ugye a szüleimet is fogom vinni, tehát ház híján egy csomag vagyunk.

Az én fizumból albérletre sem telik, nyugdíjakkal együtt meg lehet, h kb kajálni se tudnánk minden nyp lakbér mellett.

2019. febr. 28. 11:59
 5/19 A kérdező kommentje:
Megoldani a fellángoló, érthetetlen agresszióit, ha hallani mem akar szakemberről? Hogyan?
2019. febr. 28. 12:00
 6/19 anonim ***** válasza:
50%
Szülj neki gyorsan gyereket is!
2019. febr. 28. 12:01
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindenre van kifogás : egy lakás van, ő nem megy szakemberhez... Megoldáson kéne ennyit rugózni. Erre szokták azt mondani : még nem fáj eléggé. Szenvedj csak tovább.
2019. febr. 28. 12:06
 8/19 A kérdező kommentje:
Milyen lakhatási megoldást tudaz ajánlani egy negyvenes nőnek a két nyugdíjas szülőjével? Én a helyi kisboltban vagyok egy másik kolleganővel felváltva.
2019. febr. 28. 12:09
 9/19 anonim ***** válasza:
30%
Ez a kérdés motivációt adott a szakdogaíráshoz. Nem akarom úgy végezni, hogy minimálbéren tengődjek és csak valaki máson élősködve tudjak létezni, elviselve minden hülyeségét. Te rontottad el az életed, tanulni vagy külföldre menni dolgozni mindig lenne lehetőség, ha nem élsz vele, akkor most edd meg, amit főztél.
2019. febr. 28. 12:29
 10/19 anonim ***** válasza:
Igazából ki is várhatod, hogy felszed valakit, és a szüleiddel együtt utcára tesz. Mert ebből az lesz.
2019. febr. 28. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!