Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Látom, hogy nem néz ki jól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Látom, hogy nem néz ki jól, de odavagyok érte. Hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
A páromat egyszerűen imádom, megőrülök érte, minden pillanatban kívánom. Pedig a szememmel látom, hogy nem egy túl helyes pasi, sőt. Először kimondottan csúnyának láttam, de amint elkezdtünk beszélni, belezúgtam. (Ha valaki belekötne, nincs pénze.) Ez mitől lehet?
2019. febr. 28. 11:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a kérdés provokatív, kamu. El nem tudom képzelni, hogy lehet egy olyan embert kívánni, aki nem tetszik külsőleg.
2019. febr. 28. 14:30
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát eddig én se tudtam.

Most pl rég nem láttam, de örülnék, ha már megtörténne.

Valamiért nagyon kíváncsi vagyok rá. Eddig ebből kizökkentett, ha találkoztunk és szembesültem a kinézetével, most már az sem. Pl. utáltam a szemeit, a hideg kirázott tőle, most meg szinte imádok belenézni. De az eszemmel tudom, hogy több szempontból se illenénk össze.

2019. febr. 28. 14:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Akik irtak, hogy belezugtak ezekbe a csunya pasikba, volt olyan, hogy a pasi kover/tulsulyos?
2019. febr. 28. 16:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Hiába pontozott le valami gyökér, ha az ember szerelmes valakibe, akkor az neki tökéletes és nincs ilyen hogy "látom, hogy nem néz ki jól"
2019. febr. 28. 16:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Ezek a csúnyának tartott emberek igazából csak annyit jelentenek hogy abszoludt nem az ő külsőleges ideáljuk ,valójában tehát nem csúnyák. A másik az , ha valaki felkelti az érdeklődésedet a kisugárzásával biztós találsz legalább egy dolgot ami vonzani tud, a szeme -haja-keze-lába stb, innentől kezdve kialakult a kémia is.
2019. febr. 28. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!