Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy helyes, jóképű pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy helyes, jóképű pasit látok egy átlagos, nem túl szép lánnyal, mit gondoltok először?

Figyelt kérdés

Adott egy jó megjelenésű normál pasi, egy csinos de nem túl szép(arcra nem szép, de teste átlagos, sportos) lánnyal, mi jut eszetekbe, mi fogalmazódik meg bennetek a pasiról, és a kapcsolatukról elsőre?

Gáz ha egy jóképű férfi egy nem szép nővel van együtt?

2019. febr. 24. 07:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%
Nem szoktam ilyeneket észrevenni. Biztos láttam ilyet de full érdektelen így bevallom nem emlékszem ilyen szituaciora
2019. febr. 24. 10:04
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ízlések és pofonok. Az, hogy nekem valaki nem tetszik, még másnak lehet szép.

Van két haverom, általános óta ismerem őket, szerintem mindketten nagyon helyes pasik.

Az egyiknek az ilyen (szerintem) lófejű, hosszú lábú nők tetszenek, mint pl. Wolf Kati, Rubint Réka, Celine Dion, Sarah Jessica Pyrker. A barátnője is ez a típus, rajong érte.

A másik a kicsit duci, melles-faros, kimondottan szép arcú lányokra bukik. A felesége is ilyen.

Most mit gondoljak? Legyenek boldogok, sokasodjanak és szaporodjanak!

2019. febr. 24. 10:06
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ugyebár a korrekt válasz, hogy nem ütjük bele az orrunkat mások dolgába, de ha mégis, hát ilyenkor meg szoktam állapítani, hogy na, esztétikára ezek is totálisan vakok, vagy legalább is nincs ilyen igényük. Bizony sok embernek nincs. A legtöbb nő például úgy van vele, hogy a férfi nyugodtan lehet akármilyen ronda, csak hordozza őt a tenyerén, és hozza haza a pénzt a megálmodott családi fészek megvalósításához. Nem is értik mi az, hogy vonzódni a külsőhöz, szépséghez. Ha van 10 ilyen nő, akkor abból 9 elvisz magának ronda férfit, a tizediknek meg jut egy tökéletes szépfiú, mert hát a számok törvénye alapján annak is valahova jutnia kellett szerencsétlennek.

Nekem leginkább attól van rossz érzésem, amikor adott egy kifejezett értelmes, helyes és iszonyat jóképű srác - akit talán jobban meg kéne becsülni - és adott mellé egy középszerű liba, aki tisztában sincs vele, kit adott mellé a sors, és akkor simán pénzautomatának meg lábtörlőnek használja azt is.

2019. febr. 24. 10:25
 14/20 anonim ***** válasza:
73%

Tehát szerinted “nem szép” egy csinos, sportos nõ, mert az arcával van bajod, lehet hogy a férfinak éppenséggel tetszik az arca is és nem kíváncsi a te szubjektív véleményedre.

Már ne haragudj, de kérdésbõl inkább az jön le, hogy te ítélkezel túlságosan. Azt még valamennyire megérteném, ha azért nevezel valakit “nem szépnek”, mert nem is csinos, nem jó az alakja sem, tehát az összkép tényleg olyan.. de itt inkább az jön le, hogy te vagy bunkó.

2019. febr. 24. 10:43
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Nem vagyok irigy típus ;)
2019. febr. 24. 11:23
 16/20 anonim ***** válasza:
48%

Az itteni embereknek tényleg nincs realitásérzéke? A #2-es válaszom úgy lett lepontozva, hogy a tények azt mutatják, amit írtam. Ellenérvet nem kaptam, de privátban beszólást igen.

Őszintén: Mi értelme van itt bármiféle választ írni, ha az egész oldal arra állt rá, hogy a nőket csak és kizárólag szentnek lehet beállítani, a férfiakat csak negatívnak? :/ Ti ezt tényleg komolyan gondoljátok?

2019. febr. 24. 12:19
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy örülök a boldogságuknak, ha bolfognak tűnnek, és pepitában is, ha szép lány van együtt kevésbé jóképű férfivel (max. akkor nézek, amikor ilyen vén trottyos fószer mellett van vmi alig 20éves cicababa, de érthető okokból :D).
2019. febr. 24. 15:14
 18/20 anonim ***** válasza:

#16 Ki akarja a férfiakat negatívnak beállítani? Ki akarja “szentnek” beállítani a nõket, csak mert nem tūri a szexista mocskolódásokat? Nem állítom, hogy a nõk szentek, de ez a nõgyūlölõ-hullám, amit ebben a kategóriában látni lehet, elég vicces.

Nem csak a férfiak részérõl ítélem el, hanem nõk részérõl is a férfigyūlölõ megnyílvánulásokat.

2019. febr. 24. 15:31
 19/20 anonim ***** válasza:

#18: Az oldal többsége? Néha vethetnél egy pillantást a hozzászólásokra és a százalékokra. A szexizmust jó, hogy felhoztad, mert ebben a kategóriában a férfiak bőven többet kapnak belőle. Én is elítélem a nőgyűlölő férfiakat és a férfigyűlölő nőket, de amíg az első kategóriát rendszeresen ráhúzzák olyanokra, akikre nem igaz, addig a második kategóriát nem húzzák rá olyanokra, akikre igaz.

Pl. a kérdéssel kapcsolatban leírtam, hogy a férfiak elfogadóbbak, ezt arra alapoztam, hogy több túlsúlyos, kevésbé szép nőt látni akár izmos, jó pasikkal is, mint fordítva. A válaszom lepontozásra került. Több kérdést is láttam már, ahol nőkről írták, hogy elfogadók. Mint felpontozásra kerültek, pedig érvet sem írtak. Akkor szerinted az oldalon nem elég egyoldalú a felállás?

2019. febr. 24. 15:43
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát és gondolatát!
2019. febr. 27. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!