Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány párod volt eddig, miért lett vége? Megtaláltad azóta a nagy Őt?
Eddig 5 hosszú kapcsolatom volt (egy évnél hosszabb) és volt jó pár rövidebb is. De inkább azt mondanám, hogy 5 párom volt.
Azóta nincs kapcsolatom.
F/23
0. Mindenkiben csalódtam, mert egyoldalú volt a vonzalom vagy azzá vált.
Nekem már az életkedvem is elment.
Valahogy elvesztettem a hitem.
f32
4 férfivel éltem együtt, az utolsó a lànyom apja volt, akkor jöttem össze mostani pàrommal, együtt is élünk az elejétől, 30 voltam akkor, ennek 4 éve.
A kalandjaim szàmàt nem tudnàm megmondani, sem a lazàbb kapcsolatokét.
6 komoly kapcsolat, ebből 1 házasság ami válással végződött. Alkalmi, pár hetes kapcsolat kb 10-15 volt, de nagyon kevés hagyott maradandó nyomot bennem.
A komoly kapcsolataim közül csak egy volt, ahol saját döntésből szakítottam, az összes többi szakítás nem az én döntésem volt.
Nem hiszek a nagy Ő-ben, nem keresem a tökéleteset,mert olyan nincs, max arra az élethelyzetre amiben éppen vagyok.
41F
Az első két és fél évig tartott. Fiatalok voltunk, ő szakított, elhidegültünk.
A második egy majd két éves szenvedés volt, egy nagyon labilis emberrel.
Aztán egy másfél éves, ott én szakítottam. Állandóan elszámoltatott, a végére teljesen lecsökkent az önbizalmam. Sokáig próbáltam helyrehozni, de feladtam.
Utána majdnem két év egyedüllét következett, és most 5 hónapja van párom. Remélem ez már fog működni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!