Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek arról hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról hogy ha a lány ír rá a fiúra?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel szinte minden nap beszéltünk és mar találkoztunk többször is de most már több napja hogy nem ír. Szerintetek mennyire lenne gáz hogy ha ezek után ráírnék? :D Fiuk ti hogy vagytok ezzel,amikor rátok ir egy lány? Mi a véleményetek vagy mit gondoltok ilyenkor?

2019. febr. 14. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Hogy végre nem kéreti magát, és hiányzom neki, gondol rám, érdeklem, fontos vagyok neki; ami egy pozitívum. Én amúgy lány vagyok, de ha beleképzelem magam a fiú helyébe, akkoris ez jön ki. Meg, hogy egyenrangú felek vagyunk, egyenrangú félként tekint rám; és nem csak szivatott, hanem tényleg érdeklem, tényleg érdeklődik irántam, és nem játszik ilyen kiskirálylányost, szóval nem lusta, hogy ő is írjon. Meg még amúgy lehet ez pl a lánynak egy próbatétel is; hogy ő is keresi-e a fiút. Mert ha eddig csak a fiú törte magát a kapcsolatukért; az olyan egyoldalú; és most lehet, hogy a fiú teszteli, hogy a lány is keresi-e őt; van -e olyan fontos ő a lánynak, hogy ha ő nem ír rá, ő is keresni fogja magától. Szal van -e olyan fontos a lánynak, hogy a lány is keresse. Vagy pedig csak unalomból válaszolgatott mondjuk mindig a fiú leveleire; és amúgy egyébként nem is érdekli. Ne legyen már egyoldalú tényleg; hogyha te is érzel valamit iránta; hogy csak a fiú teper. Ha érdekel, akkor igenis mutasd ki; kivéve, ha kikötötte, hogy nem szeretne veled semmilyen kapcsoaltot sem fenntartani. Vagy pedig még az is lehet, hogy kifogyott a témákból, és már nem tudna újakat írni, és akkor most picit szünetelteti, pihenteti a neked való írást; mert nem akar unalmassá válni a számodra; nem akar vontatott beszélgetéseket; ez a "szia, mizu?" és társai. Amúgy meg most már lehet, hogy el tudtok menni ketten sétálgatni, de talán lehet, hogy jobb lenne inkább tavasszal; és akkor nem az van, hogy otthon ültök ingerszegény környezetben, és akkor nincs téma, és ezért csak vigyorgós fejeket küldözgettek egymásnak félóránként.
2019. febr. 14. 20:47
 2/7 anonim ***** válasza:
*mert elakadt a téma, nincs beszédhelyzet, nincs mit megbeszélni már, kifogytatok.
2019. febr. 14. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Alap, hogy a lány is ráírjon néha a fiúra. Valószínűleg azért nem írt, mert ráunt, hogy mindig csak ő teper. Gondolom, amikor rád ír, akkor se méltatod egyszavas válaszoknál többre.
2019. febr. 14. 20:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Zavarba lennék, mit akarhat tőlem egy lány.
2019. febr. 14. 20:51
 5/7 Rockarc ***** válasza:

Szerintem ezzel mar elkestel. Ha eddig nem tudtad kimutatni, hogy erdekel teged a srac, szerintem o mar tovabblepett. Jogosan, feneketlen kutba nem dobalunk semmit.

Szerintem nem jo strategia, ha kiralynot jatszol, es varod, hogy a masik kaparjon utanad. Azonnal le lehet venni, ha a tuloldalon nincs meg az aktivitas. Egy jo reggelt, hogy vagy nem kerul semmibe, de latja belole, hogy te is keresed az o tarsasagat, nem csak o a tiedet.

42F

2019. febr. 14. 22:15
 6/7 anonim ***** válasza:

"Mi a véleményetek vagy mit gondoltok ilyenkor?"

Nem tudom hová tenni.

Az utóbbi években 2 nő írt rám facebookon. Egy ismerősöm lánya, 20 évvel fiatalabb nálam. Soha nem beszélgettem vele előtte. Én nem tereltem a levelezést kapcsolat irányába. Ő sem. Mi másért írt volna?

A másik volt feleségem távoli rokona. Férjjel gyerekkel. Vele sem beszélgettem előtte. Ő sem tért a lényegre. Semleges témáról írt. Nehéz lenne egy nőnek megírni, a nem is azt, hogy szexelne velem, de pl: meginna velem egy kávét.

2019. febr. 15. 02:59
 7/7 anonim válasza:

Szerintem teljesen mimdegy ki ir eloszor ez legyen a legkisebb gond. En mar irtam ra szamomra ismeretlen fiura akirok sok jot hallottam beszeltunk par kellemes szot hirtelen beflegmult egy kicsit ezert hagytam inkabn. Nem nagy kaland rairni valakire ha beszeltel elotte ha nem vesziteni valod nincs, nincs baj azzal szerintem ha meg akarsz ismerni valakit.

16/l

2019. febr. 16. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!