Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elvárjátok, hogy a párotok egész nap írjon nektek?
Előző párom volt ilyen, napközben is folyton irt, emiatt ugymond idővel rá is szoktam erre nála. Emiatt az a jel, hogy egyre kevesebbet irt előjelezte azt, hogy megcsalt.
Jelenlegi párommal abszolút nem irkálunk folyton, néhány óránként egy miujság (ebédszünetben max), este pedig találkozunk úgy is.
Észre is vettem, hogy kiegyensúlyozottabb vagyok, előző páromnál amolyan "függés" alakult ki és stresszforrásá vált.
30N
Nekem ez agyhalál. Elfoglalt vagyok, jövök-megyek, tervezek, dolgozom. Hál' Istennek a párom is ilyen, úgyhogy szinkronban vagyunk.
Ha olyan emberrel vagyok egy társaságban, aki állandóan a telefonját nyomkodja, akkor én azt mondom neki, hogy döntse el mit akar. Vagy él a való jelenben, vagy ő megy el, vagy én. Egyszerűen nem tudom elviselni, ha valaki csak testben van ott, oda se figyel mit mondok neki, mert folyamatosan a szívecskéket küldözgeti, és pötyögi be a büdös nagy semmit, de azt folyamatosan.
Akinek van önálló és saját élete, vannak céljai, nem önbizalomhiányos, az nem fog egész nap azzal foglalkozni, hogy a párjának üzengessen.
Sokkal jobban értékelem, ha felhív. Nem mindig, de napi egy hívás szerintem normális, ha nem élnek együtt a felek.
Mondjuk nincs párom, de elméletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!