Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri pszichológus segítségét kérni?
Fél éve se veled-se nélküled kapcsolatban élek. Elég szkeptikusan állok a pszichológusokhoz (pénzkidobásnak is tartom), ill. nem értem hogy tudna-e rajtam egyáltalán segíteni, ha pár órás beszélgetésbe belesűrítenék pár évet.
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy valóban megérne egy próbát vagy sem.
Az a pszichológus dolga, hogy felállítsa a terápiás tervet. A problémát részeire szokták bontani és egyenként haladnAK vele. én sosem jártam pszichológusnál de rengeteget olvastam a lélek bugyrairól és rejtelmeiről.
Azt gondolom, hogy ha nem vagy képes felmondani egy ilyen kapcsolatot akkor az a te gyengeséged. Át kéne gondolni, hogy ha ez a pasi már másfelé kacsintgat akkor neked abba mi a jó? A saját érdekedet nézd ne őt. Ha te nem kapsz se szeretetet, se figyelmet, semmit akkor ez csak dugni akar olyankor mikor az asszonynak fáj a feje. Sztem ehhez nem kell több 10 ezer forintért véleményt venned magadnak, elég ha belegondolsz mit szeretnél te és mire számíthatsz tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!