Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek adjak neki valamit Valentin-napra?
Ha szeretnéd maga még rosszabbul érezni akkor persze, naná.
Az emberek szeretik a romantikus epekedést.
Legyen minden nap Valentin nap..
Ha összejött mással azt azért jó ha tiszteletben tartod..
Nézd valószínű nem véletlenül van a másik sráccal és nem veled. Szóval kb nincs kötetek szerintem semmi legfeljebb te szeretnéd hogy legyen és ehhez felhasználnád a Valentin napot. Szerintem csak elásnád magad.
Maradj a háttérben ismerősként, és ha esetleg szakít a krapekkal akkor előtérbe kerülhetsz Valentin naptól függetlenül aztán meglátod hogy érdekled e úgy mint férfi vagy sem.
Szerintem ha a szíved ezt akarja akkor adj neki de persze úgy hogy ne tudja meg a pasija.
Mert abbol csak gondok lesznek.
De én úgy gondolom hogy néha az ember követ el hibákat lehet a csaj nem is azért jött vele össze mert igazan öt akarja .
Először is szerintem Tudd meg hogy öt akarja e igazan a lány és hogy komoly e ami köztük van . Igazából egy életed van egyszer van ilyen lehetőséged egyszer vagy fiatal.. És a múlton már nem lehet változtatni majd, bárhogy is szeretnéd .. szoval amit szeretnél tedd meg. És a jövőben nem fogsz azon rágódni: Mi lett volna ha.. Persze csak ésszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!