Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül valahogy nemjövök rá a titokra. Valaki volt már ilyen helyzetben?! Többit lent leírom!
5éve volt egy futó kalandom.
Amiből máig nem sikerült kilépni.
Lehet legbelül nem is akarok?!
A fiú az mai napig ír,hogy fussunk össze menjünk el moziba kirándulni kocsikázni. 5évvel ezelött sexuális kapcsolat nem volt! Nyilvános helyeken együtt jelentünk meg féltékeny volt.aztán szép lassan ez abba maradt.. lett párkapcsolata de akkoris volt,hogy velem találkozgatott. Nekemis lett párom.. de nem tudtam egy találkozóra azt mondani,hogy nem.hanem izgatottan készülődtem és vártam.
Ha csak sexuális kapcsolatot szeretne szerintem már rég felhagyott volna azzal,hogy mindíg ír illetve találkozunk. azért is nem merek ebbe az egészbe bele menni.. mert a barátnője mellett is hozzám jött ..mivan ha ez velem is megtörténik csak épp egy másik lány lesz a képben? Az én részemről szerelem volt.. bár érzésekről sosem beszéltünk csupán,hogy jólenne újra látni egymást vagy együtt lenni..
Igen tudom elég bután és furán hangzik😒 de hát akit isten neked szánt ...?! 🤔🤷🏻♀️
Nem lehet, hogy barátok vagytok?
Ők, hogy volt pár randi, de nem lett belőle semmi, mégis tartjátok a kapcsolatot. Ez minimum haverság.
Ez inkább érzelmi játszmának tűnik. És nem tiszta játék, hogy ő tovább lép, de közben találkozgatni akar. Ami le lett zárva, annak vége. Azért teszi, mert tudja hogy nincs következmény, és szabadon játszhat. Ha melletted tenné, mindjárt nem lenne ilyen romantikus a dolog.
Ez teljesen tisztességtelen így. És főleg az új párkapcsolatok irányában kiszúrás. Tisztázni kell egyszer s mindenkorra, hogy ki kivel van, és nem gyötörni még plusz két embert. Ez az "Isten neked szánt" dolog így teljesen zavaros, ráadásul belekeveredik egy olyan személy, aki nem valószínű hogy így verne szét két meglévő kapcsolatot.
Nem titok: még ha nincs is, Isten nagy betűvel írandó.
32/f
A szónak van köznévi és tulajdonnévi használata is. Csak utóbbinál kell nagybetűvel írni, viszont a kontextus alapján mindkettő helyes.
Beszélhet általánosságban az istenségekről, ahogy én is általánosságban írtam, hogy nincsenek istenek, vagy beszélhet Isten-ről, a szakállas alakról a fellegekben, aki megteremtette a világot. Nem kéne feltétlen okoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!