Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Első evfordulora milyen ajandekot adjak?
Ti mit adtatok a parotoknak az elso evfordulotokra?
Leszogeznem, hogy utazason es programon kivul erdekelne! Sajnos most a kozos program, persze azon tul h egyutt vagyunk, nem kivitelezheto. Ezert valamilyen kezzel foghato dologra lennek kivancsi, aki ilyennel lepte meg a parjat az ne tartsa magaban!
Koszi :)
AKI NEM TUD SEGITOKESZ INFORMACIOVAL SZOLGALNI, AZ KEREM LAPOZZON TOVABB!
LANY VAGYOK
...nem derül ki hogy ki a fiú és ki a lány.
Pasiknak nagyon nehéz kitalálni bármit is. Jobb ha pasikat kérdezel. Az élményeknek jobban örülnek szerintem, de az ugye kilőve.
Ha lány vagy, akkor is érvényes, amit írtam.
De akkor tessék: én első évfordulóra varrtam egy plüsst a páromnak a kedvenc videojáték-karakteréről.
Hogyne derulne ki. "Lányok! Első evfordulora milyen ajandekot adjak?
Ti mit adtatok a parotoknak az elso evfordulotokra?"
A lanyokat kerdezem, hogy ok mit adtak a parjuknak. Ha fiu volnek, akkor hol erdekelne engem h a xy lany mit adott a feltehetoen ferfi nemű parjanak? :) csak kicsit ertelmezni kene az olvasottakat. Koszi a valaszokat.
Akkor furán gondolkozol. Én ha a (férfi) páromnak keresnék ajándékot, és mindenképp itt akarnék ötletet keresni, akkor evidens lenne számomra, hogy a férfiakat szólítom meg a kérdéssel, hiszen ők tudják, hogy "minek örülnek a férfiak".
Utána meg érdeklődésképp én is megkérdezném, hogy ők mit adtak.
Egyébként, ha együtt tudtok lenni, akkor a közös program is kivitelezhető. Mi pl tavaly társast vettünk (közösen, egymásnak), az is közös program, viszont menni nem kell miatta sehova.
Neked kell tudnod, hogy a te párod minek örülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!