Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1. évfordulóra milyen ajándékot tudnátok ajánlani a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
bajban vagyok, 20.-án lesz a nagy nap, eddig úgy van hogy bemegyünk és vacsorázunk egyet, esetleg egy kis séta a folyó mentén, csillagnézés, ilyesmi, de konkrét ajándékkal nem készültem még. Gondoltam arra hogy mondok egy verset és elgitározok és éneklek egy számot. Tudtok segíteni? Szerintetek ezek jók ?2017. szept. 15. 21:39
1/3 anonim válasza:
ezek jók, én mellé még gravíroztatnék neki karkötőre medált mondjuk Marika + Lacika felirattal, vagy "Évfordulóra" felirattal.
2/3 anonim válasza:
Tökéletes :) Rendes tőled, hogy így figyelsz, remélem hasonló szépeket kapsz viszont. Meg évek múlva is ilyen kreatív maradsz, mert vigyázz, ha egyszer csinálod, máskor is alakítanod kell.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi :) Csak ajándékot nem tudom mit adjak, nemrég csináltam fából egy gyertyatartót neki, nem tudom mit kéne adjak még.
2017. szept. 19. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!