Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátnőmnek 4 éves évfordulóra?
Kifogytam az ötletekből, illetve ami ötletem még van, azt későbbre tartogatom.
Eddigi ajándékok (nem csak évfordulós): óriási plüssmaci, nyaklánc, medál, párna, amin az egyik képünk van, volt már hatalmas csokor rózsa, meglepi vacsival, hógömb féleség amibe a képünket lehet rakni, meg még ezer dolog amire már nem is emlékszem. :D
Jelenleg külön élünk, de egy héten 4-5 napot együtt vagyunk. :) Jól működik a kapcsolat, régebben voltak zötykölődések, de kb fél - egy éve minden a legnagyobb rendben.
Gyűrűt még nem akarok, azt is majd talán csak 1-2 év múlva. ;)
A korunk még talán fontos lehet. Én 20 éves vagyok, ő 19. Igen, ilyen fiatalon összejöttünk. :)
A kapcsolatunk erős, boldog, folyamatosan tervezzük a közös jövőt, sokat beszélünk róla és ez alapján hozzuk meg a döntéseket. (Pl: mindketten intenzív nyelvtanulásba kezdtünk és nem tanulunk tovább Magyarországon.)
Kérdés a kérdésben: Milyen esélyeket jósoltok? Közületek van olyan, aki hasonló idős volt amikor élete párját megismerte? :)
Köszönjük a jókívánságot!
Igazad van, elfelejtettem leírni, hogy mit szeret. Azt gondolom igen tág ez a kör, mert szereti az ékszereket, az aranyos plüssöket, a szép ruhákat, a meglepetéseket.
De ezek közül mindent kapott már.
21:37
Jól hangzik, mindenképp megfontolom! :) Köszönöm.
Szerintem szervezz közös programot, vacsorát, wellnesst, kirándulást (anyagi körülményektől függően)
Egyébként: esetleg olvasni nem szeret, vagy színházba járni? Tudoood, amit a normális értelmes emberek szoktak... egy jó könyv, vagy egy új színházi élmény sosem megunható...
Kettőnk közül én szorgalmazom mindig a színházba járást, ő inkább a mozit kedveli. De beszéltük már, hogy színházba megyünk valamikor, talán épp most kéne. :) Olvasni mindketten imádunk.
Köszönöm az ötleteidet! :)
én 18 múltam mikor összejöttünk, a barátnőm fiatalabb. Azóta össze házasodtunk, házat vettünk és októberre várjuk a második babánk. Ilyen is van. így nektek is simán mehet.
Amúgy baromi jó fényképes ajándékok vannak a: [link] oldalon. Én is vettem már neki innen ajándékot és ő is nekem. Jó minőségű, te állítod mindig össze a képeket azok minőségét, színét, stb.
21:49
Gratulálok, további sok boldogságot kívánok.
Köszönöm a linket, megnézem és elmentem a későbbiekre is. :)
Köszönöm a választ! :)
Remélem, hogy egy jót hozok össze. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!