Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom kibökte hogy szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom kibökte hogy szeret de nem úgy?

Figyelt kérdés

A párom a minap azt mondta régen nem volt már szerelmes. Szeret de úgy mint egy családtagot..

Fel nem tudom fogni hogy ez mégis mit jelent de annyit igen hogy nem szerelmes belém. Engem ez eléggé összetört. Nem sűrűn mondja hogy szeret, de szokta. Én sem mondtam sűrűn. De most hogy kiderült számomra hogy ő nem is szerelmes belém...

Mi ez? Mi a francnak van velem? Ezt előbb is közölhette volna nem így laza másfél év után. Nagyon mérges vagyok mert az én érzéseim nem 'rokoniak'.

De így borul minden bennem. Elmondani nem tudom mennyire zavar ez az egész és el vagyok keseredve.

Az jár a fejemben hogy aha belém nem aztán majd jön valaki akibe meg igen aztán én meg repülök.

Még a szakítás gondolata is felmerult bennem emiatt.

Szerinte ebben semmi rossz nincs és ő úgy véli hogy ez később ki fog alakulni benne. Később lesz szerelmes?

Hát ha ez eddig nem jött létre szerintem később se fog.

Teljesen el vagyok keseredve mit gondoltok?

Mit kéne tennem? :(

25N

2019. febr. 3. 12:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Kell neki egy fix punci, akibe üríthet ez te vagy, majd jön jobb aztán téged lecserél.

Mit tegyél?

Vágd ki mint macskát szarni, marha egyszerű....

(nyilván a szerelem nem tart örökké, szeretetté alakul, de nem olyanná mint amit egy családtagunk értsd rokonunk iránt érzünk)

2019. febr. 3. 12:18
 2/9 anonim ***** válasza:

A kapcsolat elején sem volt szerelmes?

Az viszont elég baj...

Igen az normális, hogy több év után már nincs az az óriási láng mint az elején. De akkor sem rokoni kapcsolatot érzünk a párunk iránt. Mi 5 éve vagyunk együtt és még mindig nagyon szeretjük egymást. Ha úgy érezzük laposodik, teszünk ellene.

Másfél év még mindig a rózsaszin köd időszaka kellene legyen.

Ha téged ez ennyire zavar már most, később még rosszabb lesz és csak ezen fog járni a fejed, hogy vajon mikor lát meg valakit akibe szerelmes lesz.

Szerintem te is érzed mit kéne tegyél.

2019. febr. 3. 12:24
 3/9 anonim ***** válasza:

Tanulj a hibájából és ne mondj el a másiknak rögtön minden szart, ami random az eszedbe jut, csak ami fontos.

32/f

2019. febr. 3. 12:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Én mindenkit páros lábbal rúgnék fel a Holdra, aki képes ilyet csinálni. Ennél undorítóbbat nem is tehet az ember a másikkal. És minden köcsög szexelés után jön erre rá. Undorodom az ilyenektől, akik szerelem nélkül szexelnek.

Nagyon együttérzek veled. Én is azt javaslom, hogy vágd ki a francba, kár az idődet pazarolni az ilyenre. Párszor én bevettem a "szerelem elmúlik, de ez nem, mert ez erősebb szeretet", meg az "én nem vagyok szerelmes típus" dumát nekik, aztán érdekes módon mindig jött egy szerelem is nekik...

2019. febr. 3. 12:46
 5/9 anonim ***** válasza:
69%

"Fel nem tudom fogni hogy ez mégis mit jelent"

Azt, hogy a párod érzelmi intelligenciája a nullához közelít. Az ilyen mellett sose lesz egy érzékeny, kedves nő boldog. Az ilyen mellé egy szexkapcsolatokat preferáló, romantikát nem kedvelő, törtető, karrierista szuka illik.

2019. febr. 3. 12:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerinte ebben semmi rossz nincs és ő úgy véli hogy ez később ki fog alakulni benne. Később lesz szerelmes?

Igen. És nem beléd. Te csak addig kellesz neki, hogy addig se kelljen recskázni.

2019. febr. 3. 12:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Leírták amit én akartam, lényeg hogy befürödtél ezzel a kópéval.
2019. febr. 3. 13:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy, kezdj új életet, meglátod eljön az a férfi, akinek te leszel a királynő.
2019. febr. 3. 13:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Szakíts. Add meg magadnak a lehetöséget,hogy találj valakit,aki tényleg szeret. Ebböl a kapcsolatból nem lesz semmi,sajnálom.
2019. febr. 3. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!