Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány ismeretlentől az alábbi szerelmes üzenetet
kapja, ahhoz mit szól? Válaszol rá vagy szó nélkül
hagyja?
Figyelt kérdés
Mikor megláttalak szomorúan ültek az ágakon a harmatcseppek. Mikor megláttalak tündöklő napként ragyogtál fel, fényt hoztál lelkembe. A szomorúság nem fészkelt tovább a szívemben. Most itt állok, de szavaid nem hulltak porba. Tüzet gyújtasz, fakó napjaim kivilágosodnak. Szeretlek, mert gyermeki énemet benned érzem. Szeretlek, mert magam is jobban szeretem Veled. Amikor együtt futottunk az idegen világ idegen egei alól, akkor közösen szállt a lelkünk valahová magasabbra. Te vagy az angyal, aki kopogtat ajtómon és a vágytól megittasulva átvezet engem egy csónakon a szerelem tengerére, ahol eggyé válhatunk Te és én. Amikor látlak, Hold fénylik a szívemben. A harmatos füveket felszárítja a reggel. A tompa morajokat hallom, majd átkiabálsz nekem a túlpartról és szökünk valahová együtt az igaz szeretet cseppjeit kortyolgatva. Velem jössz a képzelet vontatta hajón és berobogunk egy illatos világba, ahol jázminok integetnek, fák suttognak, magukhoz ölelnek a bokrok, élünk egy mámortól ittas világban, egymásba fogózunk és még Isten is csókot dob felénk. Gyere velem, induljunk el az úton.
Most ha te kapnál egy ilyet egy ismeretlen lanytol te mit szolnal hozza de most komolyan?Vagy milyen válaszban remenykedtel?
Ha ahh en is szeretlek szivem jaj de orulok h irtal.
Nem vesz 360 fokos fordulatot az elete mert te most elkuldted neki.
2019. febr. 2. 23:12
22/36 anonim válasza:
Nekem Toth Árpád Esti sugarkoszoru c. verse jutott eszembe. Nekem nagyon tetszenek az ilyen költői képek, es a szinesztézia az egyik kedvenc költői eszközöm. Csak azzal van a gond, hogy egy idegentől nagyon megijednek, szerintem ilyet mar egy komolyabb kapcsolat soran életszerű irni, nem olyannak akit igazából nem is ismersz csak csodálsz.
2019. febr. 2. 23:20
23/36 anonim válasza:
Haha, ez nagyon jó, pont az Esti sugárkoszorút akartam a kérdező figyelmébe ajánlani, hogy ha érdekli, hogy milyen egy igényesen megírt szerelmes vers, akkor olvassa el. Csak aztán arra gondoltam, hogy 1) az is elég elcsépelt, 2) annyi szép vers van a világon, miért pont azt. De ha már így megemlítetted, akkor igen, az egy jó példa arra, hogy költői képekből, képzettársításokból is lehet tartalmas és ízléses szöveget alkotni, giccs- és közhelyparádé nélkül.
2019. febr. 2. 23:24
24/36 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Lehet, máskor inkább előbb kérek másoktól véleményt és utána cselekszem.
2019. febr. 2. 23:27
25/36 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy ez közhelyesre sikeredett. Azt erősíti bennem, hogy inkább ne írjak többet.
2019. febr. 2. 23:31
26/36 anonim válasza:
Valóban, ezt is akartam meg irni, hogy lehet ezen csiszolni, szépen versbe szedni. Az Esti sugarkoszoru us azert tetszik annyira mert egyfajta természetközeli idillt teremt.
#22 voltam
2019. febr. 2. 23:32
27/36 A kérdező kommentje:
Az irományom és a testi ösztönök megélésén kívül valóban lenne ezernyi lehetőség. De. Ma úgy érzem nem divat az udvarlás.
2019. febr. 2. 23:48
28/36 anonim válasza:
De, divat az udvarlas. Az en ferjem is utazott ertem 300 kmt. Annyiszor. Kedves szavak, levelek, ajandekok, rsndevuk, odsfigyeles, bokolas, stb. Meg apamtol is engedelyt kert illembol arra, h megkerhesse a kezem. Meg 6 ev utan is udvarol.
De ez inkabb csak egy nagy hanyadek, mar bocs. Ettol a kutyam is cukorbeteg lett.
2019. febr. 2. 23:51
29/36 anonim válasza:
Szerintem meg nem kéne bhaszogatni a kérdezőt. Oké, túltolta, de minek sértegetni?
2019. febr. 2. 23:53
30/36 A kérdező kommentje:
Semmi gond. Én akartam valami olyat írni, ami ebben a mai nem annyira érzelmekben gazdag világban valami más színt mutat fel. Valószínűleg ettől lett giccses és közhelyes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!