Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány ismeretlentől az alábbi szerelmes üzenetet kapja, ahhoz mit szól? Válaszol rá vagy szó nélkül hagyja?
Figyelt kérdés
Mikor megláttalak szomorúan ültek az ágakon a harmatcseppek. Mikor megláttalak tündöklő napként ragyogtál fel, fényt hoztál lelkembe. A szomorúság nem fészkelt tovább a szívemben. Most itt állok, de szavaid nem hulltak porba. Tüzet gyújtasz, fakó napjaim kivilágosodnak. Szeretlek, mert gyermeki énemet benned érzem. Szeretlek, mert magam is jobban szeretem Veled. Amikor együtt futottunk az idegen világ idegen egei alól, akkor közösen szállt a lelkünk valahová magasabbra. Te vagy az angyal, aki kopogtat ajtómon és a vágytól megittasulva átvezet engem egy csónakon a szerelem tengerére, ahol eggyé válhatunk Te és én. Amikor látlak, Hold fénylik a szívemben. A harmatos füveket felszárítja a reggel. A tompa morajokat hallom, majd átkiabálsz nekem a túlpartról és szökünk valahová együtt az igaz szeretet cseppjeit kortyolgatva. Velem jössz a képzelet vontatta hajón és berobogunk egy illatos világba, ahol jázminok integetnek, fák suttognak, magukhoz ölelnek a bokrok, élünk egy mámortól ittas világban, egymásba fogózunk és még Isten is csókot dob felénk. Gyere velem, induljunk el az úton.2019. febr. 2. 22:40
11/36 Clay Morrow válasza:
Fogd fel, hogy egy idegennek, fordított esetben is (ha nő írná férfinak) ez édeskevés, a legjobb indulatú emberből is max egy mosolyt csalna ki, semmi többet. Az ilyen "nyálas" és mesebeli üzeneteket, történeteket akkor díjazzák ha kettesben van a két pár és szeretik egymást/együtt vannak..
12/36 anonim válasza:
Nyuszika, van attól, hogy valami nem konzumszemét, még nem muszáj giccsesnek lennie. Választhattál volna bármit, ami szép, de ízléses, fent van a neten az egész magyar- és világirodalom. Miért pont ezt a szirupos émelygést kellett ráborítanod?
13/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor ezt elrontottam. Máskor jobban figyelek. Melyik része a "giccses csöpögés"?
2019. febr. 2. 23:03
14/36 anonim válasza:
Úgy nagyjából az első betűtől az utolsóig.
15/36 anonim válasza:
Ez a baj a pszichopata allatokkal meg az ostobakkal. Csak a 2 vegletet ismerik. Horatius forog a sirjaba...
17/36 anonim válasza:
Haver bocsi de ezt tényleg nagyon gáz volt elküldeni.
18/36 anonim válasza:
#10 Attól cukorkmáz, mert semmi realitás nincs benne. Addig, hogy "...jobban szeretem Veled" még úgy ahogy elmegy, de már az is túl sok, és se nem vers, se nem igazi, mély vallomás. A többi, meg egy szivárványon csillámpóni lovaglás, aminek semmi köze sem a szerelemhez/szeretethez, sem a valós párkapcsolathoz.
Kérdezném, hogy miért csak végletekben tudsz gondolkodni? A fenti irományod és a "dugunk?" kategória között rengeteg lehetőség van. (#7 voltam)
19/36 anonim válasza:
Én elég romantikus vagyok, de az első sortól forgattam a szemem. Ez nagyon mesterkélt. Egyáltalán nem hat őszintének.
20/36 A kérdező kommentje:
Értem. Úgy néz ki, ez valóban félrement. Nem magamtól kellett volna írnom, mert ez így túl édeskés. Törölni is fogom hamarosan az egészet. Nyilván ezért nem válaszol, mert ú is giccsnek gondolja. Pedig vannak jó meglátásaim is általában.
2019. febr. 2. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!