Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt már része olyan igazi, hasbeleremegős, szédülős csókban?
Arra gondolok, amikor annyira szerelmes vagy és kívánod a másikat, hogy legszívesebben ráugranál. Meg amikor elkezd remegni a lábad, a hasadat alig érzed, és azt se tudod mit csinálj, annyira boldog vagy.
Milyen gyakran adatik ez meg?
Nekem volt olyan csokom mintha picit vákumos is lett volna pont olyan összhangban voltunk hogy kepzodott magátol olyan "szivoerő"is, kulonleges volt, annyira, hogy egyikünk sem akarta abbahagyni, már kezdett fájni a nyakam is ahogy tartottam. Ő is tudta h ez valami kulonleges ritka csok, nehéz volt elengedni.
Soha többé nem volt ilyen senkivel.
Másik ami szintén örökre megmarad, csak kerdeztem hirtelen vmit egy idegen sráctol, mire ő megcsokolt, az is sokáig tartott, valahogy a meglepődes miatt reflexbol fogadtam, helyből el is "ájultam" tőle, annyira jo volt, aztán mentunk tovább, semmi más nem volt köztunk csak lekapott egy idegen, igy nem is lehetne semmi. A döbbenet es hogy hirtelen mi lelt engem, hogy éreztem vmi "villàmcsapás" szerű fogvatarto jo dolgot egyetlen pillanat alatt, kellett jo pár perc hogy magamhoz térjek :D
A legutobbi exemmel meg azert imádtam, mert mindig olyan "vehemens"volt, kicsit nyálas, nedves volt mindig a szám is kivul, vele meg a szexualitás filing miatt is volt über jo, mindig kívántuk egymást, mindig beinditott nagyon nagyon, kibirhatatlanul :)
Nekem volt. Ráadásul annyira de annyira piszkosul jól csókolt, hogy nem bírtam betelni vele. Halistennek ő sem velem azokon az éjszakákon.
Mindig lágy zenére.. Jaj de hiányzik :)
Legutóbb erre csókolt meg, szerelmesen, simogatva az arcom, tudjátok, mint a filmekben. Persze hogy szerelmes lettem, francba vele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!