Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha a plátói szerelmem volt az igazi, lehetséges?
A gimnázium 4 évében nagyon tetszett egy lány egész végig, és visszagondolva én is tetszettem neki, és nagyon hasonlítottunk is egymásra mind a ketten (talán ezért is tetszett annyira). De sosem mertem kezdeményezni nála, és mivel mondhatni olyan volt, mint én, csak lányban, ő sem igen mert kezdeményezni. Szóval nem lett belőle semmi, annak ellenére, hogy sokak szerint is mi nagyon összeillettünk.
Igaz, már nem vagyok gimnazista, de sokszor még mindig azon rágódom, hogy mi van, ha ő volt az igazi, mert azóta sem találkoztam olyan lánnyal, aki ennyire hasonlított volna rám.
19/F
"de attól sokkal szebb a valóság"
Ha-ha-ha :D
Ez jó poén volt!
Az igazi attól lesz igazi, hogy szeretitek egymást, bíztok egymásban, együtt vagytok, kialakítotok egy közös életet, megoldjátok a felmerülő problémákat, küzdötök a közös célokért, stb.
Ha még össze sem jöttetek, akkor MAXIMUM csak egy "igazi jelölt", de legtöbbször még az sem. Nagyon sokszor túldimmenzionálják az emberek a kiszemeltet, olyan tulajdonságokkal ruházzák föl, amikkel valójában nem is rendelkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!