Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem akarja hogy elmenjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarja hogy elmenjek a buliba?

Figyelt kérdés

A párommal már másfél éve együtt vagyunk. Ő régen nagy bulizós csajozós volt, nem is volt neki normális kapcsolata soha.

Amióta együtt vagyunk nem volt buliba meg sehol így. Most lenne egy amire szívesen elmennek mondtam neki hogy menjünk együtt. Mire nemet mondott. De azt is mondta hogy én se menjek.

Egyszerűen nem akarja hogy elmenjek.

Szerintetek miért tiltana ennyire ettől? :D persze nyilván nem ő fogja eldonteni de nagyon nem akar 'elengedni'

Miért? :D (férfiakat kérdezek elsősorban)

2019. jan. 20. 12:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%

Az mi hogy a kérdező nem mehet egyedül de a kis “parja” nem hajlandó elmenni vele? Ez nem kapcsolat ez börtön

Miért kell így korlátozni a másikat ? De gondolom ha a férfi akarna menni bulizni és a nő szólna érte akkor is a nő lenne a hibás a férfi meg menjen nyugodtan kapcsolaton belül is egyedül bulizni . Ilyen kapcsolat nekem nem kellene amiben le kell mondanom a vagyaimrol, vagy arról amit szívből szeretek

2019. jan. 20. 13:25
 12/17 anonim ***** válasza:
22%
9: Velem aztán egyáltalán nem kéne szembemenned. Mutatnám az ajtót, aztán szevasz, szállhatsz is be a hippivágenbe. Kellene a francnak ilyen csaj.
2019. jan. 20. 13:30
 13/17 anonim ***** válasza:
36%

Nem kellene mutatni az ajtót magamtól is ki találnék 😂😂

Nekem meg egy begyepesedett férfi nem kellene aki nem szeret bulizni, fesztiválozni. Szerencsére nem vagyunk egyformák valakinek fontos a buli valakinek nem

2019. jan. 20. 13:33
 14/17 anonim ***** válasza:
43%
13: Haha. Eleget buliztam életemben, hogy nagyon is ismerjem ezt a típust, aki azt hiszi, különleges, csak mert batikolt ruhában begombázva vonaglik egy erdőben. Egyszer talán felnősz majd.
2019. jan. 20. 14:06
 15/17 A kérdező kommentje:
Ő nem akar menni. De azt se akarja hogy én is menjek :D
2019. jan. 20. 14:27
 16/17 anonim ***** válasza:
30%

#14 nem akarok felnőni ha az azt jelenti hogy begyepesedett nőnek kell lennem

Nekem így jó. Nem szeretem az unalmas hétköznapi dolgokat. Goa pedig nem unalmas nem hétköznapi. Nekem ez egy életérzés mint másnak pl a rock vagy más . Nem csak fiatalok járnak goazni 30-40-50 korosztály is jár

Nyilván olyan part keresek aki szinten így gondolja.

2019. jan. 20. 14:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem érzem magam ettől különlegesnek egy szóval sem irtam ilyet. Csak azt irtam hogy nekem ez nagyon fontos és nem tudnék róla lemondani csak azért mert ezt kéri tolem egy másik ember. Nekem ez fontos mert imadom
2019. jan. 20. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!