Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja hogy elmenjek a buliba?
A párommal már másfél éve együtt vagyunk. Ő régen nagy bulizós csajozós volt, nem is volt neki normális kapcsolata soha.
Amióta együtt vagyunk nem volt buliba meg sehol így. Most lenne egy amire szívesen elmennek mondtam neki hogy menjünk együtt. Mire nemet mondott. De azt is mondta hogy én se menjek.
Egyszerűen nem akarja hogy elmenjek.
Szerintetek miért tiltana ennyire ettől? :D persze nyilván nem ő fogja eldonteni de nagyon nem akar 'elengedni'
Miért? :D (férfiakat kérdezek elsősorban)
Mert egy bunkó uralkodó férfi. Nem értem milyen jogon tiltja meg valaki ezt amikor kaocsolatban vannak. Olyan gusztustalan ez. Nincs is annal jobb amikor azzal mehetsz bulizni, fesztiválozni akit szeretsz. Nem tudnék egy olyan emberrel lenni aki megtiltja hogy elmenjek bulizni pláne úgy hogy imadok goára járni Nekem szükségem van erre a kikaocsooodasra ,táncra , zenére
Viszont buliban soha sem ismerkedtem eszembe se jut/jutott soha
Szerencsére Goa partikon nincsenek erőszakos kanos alfa majmok akik ezzel zaklatnanak. Ott mindeki kedves.
Kérdező ne hagyd hogy egy férfi uralkodjon rajtad. Ez nem normális
Nem megy el veled? Nem gondd akkor mész mással. Neked is jogod van hozza
Ismétlem nincs jobb annál amikor azzal bulizhatsz akit szeretsz
Legalábbis én imadtam amikor kaocsolatban voltam
N24
A pasid elmegy abba a buliba?
vagy azt akarja, hogy egyikőtök se menjen el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!