Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan személy, aki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan személy, aki a világot jelenti neked? Állandóan rá gondolsz, róla álmodozol, szerelmes vagy bele?

Figyelt kérdés

Nekem van egy ilyen személy.Egyszer már jártunk fél évig. Szerelmesek voltunk, de buták. És vége lett.

Mostanában megint beszélgetünk. Ès én újra felideztem a sok szépet, ami köztünk volt.egyfolytában csak rá tudok gondolni, a gyönyörű szemére, arra a jó lelkébe.. Elmondani sem tudom. Kezdek nagyon szerelmes lenni.

Szerintetek újra össze jöhetünk?

Nektek van ilyen személy? Mi lett a vége?

Sztorikat is szívesen olvasok. :)

2019. jan. 18. 18:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

van most egy lány akire mindig gondolok nem tudom tényleg szerelem e de folyton vele akarok lenni és csak azon jár az eszem hogy hogyan tudnám boldoggá tenni mivel tudnék neki örömet okozni (azért irtam hogy nem tudom hogy szerelem e mert eddig is voltak lányok akik tetszettek de nem járt azon az eszem hogy boldoggá tegyem őket csak azt akartam hogy ők adjanak...)

mi lett a vége? még csak most kezdődik udvarolgatok neki meg nézem mi sül ki belőle

az hogy újra összejöttök vagy sem az csak rajtatok múlik

2019. jan. 19. 22:54
 12/13 anonim ***** válasza:
hozzá tenném hogy tisztában vagyok 1-2 rossz tulajdonságával amit más lánynak nem igen tolerálnék :S de ő szerintem nem más lány
2019. jan. 19. 22:55
 13/13 anonim ***** válasza:

10 éve történt, belépett a terembe, ott megállt a levegő. Állt és sistergett. Ő átlépte a küszöböt, és egyből beléakadt a tekintetem, és tudtam, hogy ismerem őt valahonnan. Persze, sose láttam azelőtt. Plátói szerelem volt az első látásra, eleinte még elhülyült velem, aztán jött valami, amitől már nem volt a régi, és megütött. Nem egyszer, de nem érdekelt, 6 éven át szerettem őt. Ha belegondolok, nem 6 év volt, mert még mindig szeretem valahol, képes vagyok érezni az ölelését a mai napig, csak egyre halványabban. Együtt sosem voltunk, még 14 voltam amikor először találkoztunk. Ő összejött egy másik lánnyal, akivel mi később nagyon is jó barátok lettünk(ha ő nem jön össze vele, én sose beszélek azzal a másik lánnyal, és nem ülünk 1 padba még abban az évben és nem esszük meg egymás szendvicsét sosem...).

Nem rég ráírtam, zsigerből elutasított. Az utóbbi években csak azt hallgattam, mennyire utál, aztán utána el is tűnt az életemből mostanáig. A vicces az, hogy egy álmomban láttam őt legelőször, később ez egy figyelmeztető jelleget kapott(okkal álmodtam ezt, biztosan!). Láthatatlanul is de újra beleszerettem.

Nélküle kell leélnem ezt az életet, és tudom, hogy alakulhatott volna nem így.... nagyon nem így.

2019. jan. 22. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!