Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok ti ezt mennyire tudnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti ezt mennyire tudnátok komolyan venni?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk éppen a buszmegállóban várnátok és odajönne hozzátok egy srác beszélgetni először tök semleges témákról majd utána bevallaná hogy azért jött oda hozzád mert szimpatikusnak tűntél neki és szeretne tőled valamilyen elérhetőséget kapni(telefonszám, Facebook stb)hogy jobban is megismerjen?

2019. jan. 15. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha bejönne és szingli lennék, mondanám, hogy keressen meg fb-on és ott folytathatjuk a beszélgetést.
2019. jan. 15. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem udvarias dolog. Inkább a fiú adjon elérhetőséget, hiszen ő akar ismerkedni. A lányt ne hozza ilyen helyzetbe, hogy azonnal kelljen erről döntenie!
2019. jan. 15. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
én komolyan venném; ha ő is szimpi esetleg nekem , kaphatna elérhetőséget szerintem. De ahhoz asszem kiemelkedően "el kell varázsolnia".:)
2019. jan. 15. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha tetszik face elérhetőséget megadnám, vagy bejelölném. Ha mégse tetszik vagy bármi gond lenne vele törlés, tiltás, nincs probléma.

Ha nem tetszik akkor visszautasítanám.

2019. jan. 15. 21:35
 5/5 anonim ***** válasza:
60%

#2. Had ne pazarolja senki az idejét.

32/f

2019. jan. 15. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!