Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha úgy érzed, hogy valakiben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha úgy érzed, hogy valakiben megtaláltad a lelkitársad, aki boldoggá tud tenni csak szimplán a létezésével, az fontosabb annál, hogy külsőre a zsánered legyen?

Figyelt kérdés

Mindkét nemhez szól a kérdés.

Megismerkedtem valakivel, akivel ismeretségünk elejétől kezdve jóban voltunk, de ennyi.

Nem néz ki rosszul, vonzó, de úgy éreztem, hogy két teljesen különböző világ vagyunk.

Azonban elkezdtük jobban megismerni egymást, és kiderült, hogy iszonyatosan passzolunk egymáshoz, ami a belsőt illeti.

Annyira elvarázsol a személyisége, hogy már az is rég nem érdekel, hogy külsőre amúgy messze nem az ideálom.

Valószínűleg, én sem az övé, de mintha rajta is ezt venném észre.

A vonzalom ennyire felül tudja írni ezeket a dolgokat?

2019. jan. 15. 16:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Ha úgy érzed, hogy valakiben megtaláltad a lelkitársad, aki boldoggá tud tenni csak szimplán a létezésével,"

Ilyen nekem is van, csak nekem speciel a zsánerem is. Tudom, így ez csalás. :D

2019. jan. 15. 19:56
 12/16 anonim ***** válasza:
Külső megfog, belső megtart
2019. jan. 15. 20:15
 13/16 anonim ***** válasza:

# 9

Ha megvan szexuális vonzalom, akkor nem értem a kérdésed, annyira nyilvánvaló a válasz is rá.

Nem ez lenen a lényeg? Vagy az a problémád, hogy nem fér bele az eddigi kis box-odba, "zsáner" címke alatt? Ennek mi értelme, fogalmazd már meg nekem.

Mondjuk eleve nem értem, kinek lenne ugyan fontosabb, hogy valaki külsőre a zsánere legyen, mint egy erős szexuális vonzalom megléte...

Külsőre rengeteg embert tarthatok helyesnek vagy szépnek, ettől még nagyon kevés iránt kezdek el vonzalmat is érezni. Ezek után megkérdezni, hogy melyik a fontosabb, kissé önismereti hiányra vagy felszínességre utal.

2019. jan. 15. 20:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáljátok meg a külső csiszolódhat de lelki vonzalom pláne ha van kémia is szerintem örök. Ráadásul nagyon ritka, és valószínű nem véletlenül találkoztatok egymással. Ha belenézel a szemébe vagy a hangját hallod vagy azt érzed hogy vele el tudnád képzelni az életed mert jó ember ennél jobb dolog nincsen. És ha az ember elszalasztja lehet később bánni fogja mert az ilyen ritka.
2019. jan. 15. 22:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Még annyi hogy egyáltalán nem biztos hogy nem vagy a"zsánere" ez csak egy elmélet a fejedben mert esetleg nem hiszed el hogy ilyen lehet.. De mégis hiszen nekem ez így ahogy leírtad annak tűnik hogy passzolnátok egymáshoz hibáitokkal esendőségeitekkel reményeitekkel közös világnézetetekkel és végső soron közös céljaitokkal..
2019. jan. 15. 22:54
 16/16 anonim ***** válasza:
56%

Hát most pont így vagyok egy nővel...

Nagyon bejönnek a belső tulajdonságai, szexuálisan is vonz, jó embernek is gondolom, szóval bejön. De külsőre meg sajnos nem az esetem. Vagyis annyi hogy kicsit molett. Ami ugyan nem kizáró ok, de exem is miután összejöttünk, még többet szedett fel, és lett olyan husi amire már azt mondtam hogy sok. Mikor vele vége lett azt mondtam többet nem kezdek teltebb nőkkel, erre tessék itt ez a csaj, és nem tudom mit csináljak már teljesen kikészít. Mégnagyobb gond hogy úgy érzem én bejövök neki. További gond hogy kollégák vagyunk, ha nem működne akkor kínos lenne...

2019. jan. 16. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!