Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi ez? Újra éljük azt amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez? Újra éljük azt amit 8evvel ezelőtt?

Figyelt kérdés

Sziasztok..

Nagyon Nagyon hosszú a sztori, 8 éve húzódik.

Volt 6 év kihagyás, nem találkozás.

2011-12ben kavarunk, aztán nekem párom lett így abbamaradt. Én már akkor örültem szerelmes voltam.

6 évig nem találkoztunk, aztán tavaly nyár óta újra, ugyan az a lemez,mint anno, csak én közben egyedülálló anyuka vagyok.

Állandóan talalkozgatunk, néz, ölel, csókol.

Az a nézés nem megy ki a fejemből.

Egyszerűen nem megy.

Úgy volt hogy csak szex és más semmi, ennek ellenére osszevesztunk, mert mikor nem kellett volna, el mondta hogy több nő is van az életében.

Otthagytam, hogy akkor baszogassa azokat, engem soha ne keressen.

Erre rám ír, és olyan zenéket linkel, hogy akarom a rossz szerelmed, meg szerelmes vagyok,meg salalalalalala.... Mindezt a veszekedés után egy héttel. Akármit teszek ki a napomhoz mindig szinte azonnal megnezi, tehát érdeklem.

Azt is mondta, menjünk el kettesben valahova, ahol semmi mással nem törtodunk csak magunkkal, és végig szeretkezzuk a napot.

Tudon, hogy valamennyire játszik, és azt is tudja h én is. De mindig visszatalalunk egymashoz.

Valahogy úgy érzem, most Ő érez irántam többet mint szimpla numerás csaj.

Akit érdekel még több infó, hogy miből is sejtem ezeket, írjon pm-et, és mesélek.

Ti mit gondoltok erről a helyzetről?

2019. jan. 13. 13:09
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Mi ez? Játék, mint írod. Csak a gyereket ki kellene hagyni belőle.
2019. jan. 13. 13:13
 2/9 A kérdező kommentje:

Ki van hagyva belőle. Mióta elváltam(1,5eve)

1 párom volt, de ő sajnos nem tudta elfogadni hogy van 1 kisfiam.

2019. jan. 13. 13:15
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Azt gondolom, hogy olyan primitív mindkettőtök, mint egy vakoló kanál.
2019. jan. 13. 13:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

'De mindig visszatalalunk egymashoz.'

Hagyjuk már ezt a sz.r közhelyet. Ő csak dugni akar, te meg hagyod magad, mert mindenféle nyálas szarságot fantáziálsz, ami nincs ott. Ha annyira kellettél volna neki, régen sem engedett volna el.

2019. jan. 13. 13:17
 5/9 A kérdező kommentje:

Igazad van, ennyiből te ki is szűrőd.. Kaphatnal egy Nobel díjat is.

Látom nem a semmiért vagy 38%os:)

2019. jan. 13. 13:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést tedd fel az ezotèria oldalon,ömleni fognak a válaszok,arra h ez.....én ki se írom.
2019. jan. 13. 13:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ődzintén? Mindig ott vagy, mikor elfüttyenti magát. Ez vagy neki.
2019. jan. 13. 13:51
 8/9 anonim ***** válasza:

"Úgy volt hogy csak szex és más semmi, ennek ellenére osszevesztunk, mert mikor nem kellett volna, el mondta hogy több nő is van az életében.

Otthagytam, hogy akkor baszogassa azokat, engem soha ne keressen."

Ezek után nem csoda, ha nem vesz komolyan. Megegyeztetek valamiben, te meg összevesztél vele, pedig ő tartotta magát a megbeszéltekhez.

2019. jan. 13. 14:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Csak annyit mondok hogy van egy férfi ismerősöm aki a leírásod alapján hasonlóan viselkedik mint a fent említett "úriember"...

Több nőt kefélget, és megpróbálja érzelmileg félrevezetni őket(természetesen a szexért), van akit sikerül, van akit nem.

Zenéket linkel, megnézi a napod, egésznapos szexet ajánl, szerinted?

Behh átlátszó...

2019. jan. 13. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!