Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elviselik azt a nők, ha kapcsolatban soha nem mondják azt nekik, hogy "szeretlek"?
4 éve vagyunk együtt, sose mondtam még neki. Ő is csak egyszer mondta, még az elején szex közben, mikor lovagolt. Akkor sem "viszonoztam".
29F
Elviselik, ha egyébként érzik, hogy így van. Tehát ha a viselkedéseddel a tudtára hozod, hogy fontos neked, ha képes vagy a gyengédségre, ha törődsz vele, akkor a legtöbb nő szerintem nem ragaszkodik ahhoz, hogy hallja is.
Persze azért jól esik hallani néha.
De az én párom se mondani szokta, mégis tudom. :)
Van, akinek fontos, másnak meg nem. Nekem nem az, a tett ami érdekel. A páromnak viszont fontos, így minden nap elmondom neki.
Én vagyok a nő.:D
Ez személyiség függő. Alapvetően másfél éve vagyok együtt a párommal. Kb én Fél év után mondtam először, ő meg 8-10 hónap után.
Tettei igazolták. Hazudnék ha azt mondanám nem fontos hallani. Mert jó érzés. :) De nálam is a tettek számítanak inkább.
Most annak nincs értelme ha valaki a levegőbe mondja hogy így szeretlek úgy szeretlek közben meg a tettei meg a viselkedése nem is ezt támasztja alá..
Egyébként az első barátom nagyon igényelte hogy mondjam és a vicces hogy én sem nagyon szeretem mondogatni. A jelenlegi párom viszont abszolút nem is igényli.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!