Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogy vallottatok szerelmet/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy vallottatok szerelmet/nektek hogy vallottak?

Figyelt kérdés
2019. jan. 9. 22:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Én csak egyszer tettem. Egyik csaj 25-ször zsinórban kérdezte meg hogy nem akarok-e valamit mondani. gondoltam ezt akarja hallani. Azóta inkább nem hazudok:D
2019. jan. 9. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Már nem is emlékszem, olyan rég volt részem benne.
2019. jan. 9. 22:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Elvitt az egyik kedvenc városomba , és ott kérderzte meg, a lelátón, hogy van e kedvem szorosabbra fűzni a kapcsolatunkat? Na, onnasntól jártunk " hivatalosan" :) N35
2019. jan. 9. 22:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Részegen elvesztette az itélőképességét, és meg akart csókolni, meg bókolt. Persze nem engedtem, hiszen nem tudhattam, hogy mit akar valójában. Másnap bocsánatot kért, és elkezdtünk nagyon sokat beszélgetni. Kb egy hét után, megcsókoltam, így viszonoztam a "vallomást".

25N

2019. jan. 9. 22:43
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Csak szex kapcsolat volt köztünk. Egyik este felhívott, de semmi értelmeset nem mondott, nem is értettem miért hívott fel. Majd küldött egy üzenetet: "Nem akartam, de beléd szerettem." Ennek már 16 éve, azóta a felesége vagyok.
2019. jan. 10. 07:45
 6/7 anonim ***** válasza:

14 éves voltam, ő 18. Egy kisebb házi buliban voltunk, félre hívott és azt mondta (2 hét után ami így visszanezve elég vicces): fontos dolgot akarok mondani. Meg sosem éreztem így, de azt hiszem szeretlek.

Több, mint 4 évet voltunk együtt.

2019. jan. 10. 09:11
 7/7 anonim ***** válasza:

A srácnak szerveztem egy kks pikniket a szülinapjára, az volt a harmadik randink, rendes ajándékot nem akartam venni neki. Beszélgetés közben egyszer csak megcsókolt és azt mondta, szeret. Én ledhbbentem, úgyhogy inkább visszacsókoltam, gondoktam, rosszul értem.(Volt már olyan kapcsolatom, ahol hamar elhangzott ez a szó, pedig csak kihasználtak...) Hazafelé viszont adott egy tollat, amire rá volt írva, hogy szeretlek... Egy héttel később épo egy zsúfolt téren sétáltunk, beszélgettünk, mikor jött felénk egy nagy turistacsoport, mire félrehúzott, hogy menjünk inkább másfele, nekem meg kicsúszott a számon, hogy "istenem, de szeretlek"...

Hát így.

2019. jan. 10. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!