Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy vallottatok szerelmet/nektek hogy vallottak?
Részegen elvesztette az itélőképességét, és meg akart csókolni, meg bókolt. Persze nem engedtem, hiszen nem tudhattam, hogy mit akar valójában. Másnap bocsánatot kért, és elkezdtünk nagyon sokat beszélgetni. Kb egy hét után, megcsókoltam, így viszonoztam a "vallomást".
25N
14 éves voltam, ő 18. Egy kisebb házi buliban voltunk, félre hívott és azt mondta (2 hét után ami így visszanezve elég vicces): fontos dolgot akarok mondani. Meg sosem éreztem így, de azt hiszem szeretlek.
Több, mint 4 évet voltunk együtt.
A srácnak szerveztem egy kks pikniket a szülinapjára, az volt a harmadik randink, rendes ajándékot nem akartam venni neki. Beszélgetés közben egyszer csak megcsókolt és azt mondta, szeret. Én ledhbbentem, úgyhogy inkább visszacsókoltam, gondoktam, rosszul értem.(Volt már olyan kapcsolatom, ahol hamar elhangzott ez a szó, pedig csak kihasználtak...) Hazafelé viszont adott egy tollat, amire rá volt írva, hogy szeretlek... Egy héttel később épo egy zsúfolt téren sétáltunk, beszélgettünk, mikor jött felénk egy nagy turistacsoport, mire félrehúzott, hogy menjünk inkább másfele, nekem meg kicsúszott a számon, hogy "istenem, de szeretlek"...
Hát így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!