Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha nők lennétek, ismerkednétek olyan férfiakkal, akik az ismerkedés elején kérdeznek a nő munkájáról és arról, hogy hol s hogyan lakik?
Ismekerkedés eleje ilyen férfiak részéről: "Szia ... Aranyos vagy a fotón ... Mit dolgozol? ... Egyedül laksz?"
Komolyabb kapcsolatot szeretnének ilyenkor vagy csak valami mást?
Köszönöm előre is :) 34N
Igen,egyedul lakom az 50 kg-s orzo vedo amstaff kutyammal,aki senkit nem tur meg a lakasomban rajtam kivul. Na ennek orulne??
Vagy jo kis meglepi lenne,h foljohetsz,ha atjutsz a lakasajton... :D de ugyse.
Amikor egyedul laktam ,akkor is direkt azt hazudtam mindig az ilyen szamito szemetladak miatt,h anyamekkal lakom egyutt.
En ezert nem is ismerkedek videkivel,mert mind csak oda akar koltozni vkihez ingyen pofatlanul.
N
mondjuk nekem 'hála' nem okoz gondot egyenlő mércét alkalmazni egy operátornál és egy fogorvos nőnél..
semmire sem mentség a végzettsége csak mégis jó téma tud lenni..
de, igaz, legjobb a semmiről beszélni órákat, van nő akivel lehet is :D
nekem nyolc csak kezdjen bele, folytatni fogom..
Egyenlő, mérce, ez jó.
Nincsen egyenlő mérce, ezt anonim chateken nagyon jól lehetett anno modellezni.
Egyszer azt mondtad, hogy takarítónő vagy másszor, hogy tanárnő, óriási volt a különbség ahogyan onnantól kezeltek ugyanazok a fiúk, egy-két ritka kivételtől eltekintve, de ott meg szerintem előjött a jó öreg csak szex :D
Istenem ennyi üldözési mániás embert !
Igen megszoktam kérdezni annak ellenére hogy komolyat keresek pont azért mert érdekel hogy nem az anyu apu tartja el még 30x évesen és van e neki is már valami pl lakás valamint azért is érdekel mert rengeteg kiégett prosti van fent társkeresőn nem őket keresem ez egy automata kérdés nálam pont ezek miatt .
39f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!