Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért fogadjátok el, hogy (taktikus) párotok majdnem teljesen elszigetel a régi barátaitoktól, rokonoktól?
III.Edricus Anxious nevű felhasználó válasza:
Kivi vagyok két verés közt lenne e kedved lázadozni? :(
Vannak "barátok", akiknek a közös pasis programhoz hozzátartozik a thaiföldi k@rvázás, meg az, hogy szingli csajokat hoznak magukkal "jófejségből" a nyaralásra, ahová a pasi mosolyszünet miatt a barátnője nélkül megy... és persze mivel a lánynak ez nem tetszik, így egyfolytában azt pusmogják a srác fülébe, hogy a csaj nem hozzávaló.
Az ilyeneket gondolkodás és érzéstelenítés nélkül ivartalanítanám, ők azok, akik egyébként jól működő kapcsolatokat tesznek tönkre merő szórakozásból.
A pasi persze őrlődik, mert nem akar papucs lenni. A csaj tolerál, meg nyel, mert szereti a párját. De végül úgyis a haverok nyernek, es a pasi az igazi vesztes, mert 50 éves korára család nélküli, magányos alkesz lesz belőle, és boldogan lenne papucs, mamusz, bármi, ha mellette lenne az, aki szereti.
A közös kalandról meg csak annyit, hogy egy pár együtt is élhet át közös kalandokat. De egy haver, az sosem lesz család. Egy haverral lehet hülyéskedni, de szeretni, ahogy a családpd, a párod szeret, sose fog.
A legtöbb ilyen haver csak addig jön, amíg minden hepi, de ha bajban vagy, simán átlép rajtad.
Egy igaz barát azon lenne, hogy - ha csak nem egy végképp elviselhetetlen, hazug, a srácot kihasználó r@banc van a barátjával - akkor támogassa és tiszteletben tartsa a kapcsolatukat. De akilnek egy lány az csak egy luk, azok erre képtelenek.
Én a mások által esetleg "taktikus" jelzővel illetett baratnokent irok most.
Parommal a kapcsolatunk elso fel eveben nagyon messze eltunk egymástól, szoval rengeteget telefonaltunk, videohivasban sokat bedzeltunk, vagy csak siman chateltunk. Jol erezte magat, amúgy elég nehezen talal sajat maga altal erdekesnek tartott témát, ami le is koti.Emellett sokat dolgozott suli mellett.
Amikor a barataival volt kikapcsolodni, mindig azt kivantam neki, hogy erezze jol magat, elkoszontem tole aranyosan, kedvesen. (ez meg az ismerkedos fazisunkban volt)
Ennek ellenére fel ora mulva mar irt, bedzelgetni akart, en probaltamlerazni, mert hadd kapcsolodjon ki, kijar neki a szorakozas. De csak azért is felhivott vagy irt.
Mikor rákérdeztem miert nem hanyagol engem arra az idore, mondta, hogy hozzam van kedve, sokszor idegennek erzi a baratait. Nekik viszont mar itt szurni kezdtem a szemuket.
Miutan talalkozgatni kezdtunk(2hetente hetvegen) ,kevesebbet volt velük, mivel minden második hétvégén dolgozott. Majd egy este elmentek iszogatni, felhivott, es azt hallottam a hatterbol hogy a haverjai engem szidnak...Kesobb, mikor eljött hozzám, felhívta egy barátja, hogy elhivja szulinapozni. Parom mondta neki hogy velem van, mire csak annyit kapott vissza, hogy "akkor b@*szatok meg".
Mindezek után en lettem a szemet, a "taktikus",aki őt elmarja a barátaitól.
Ezt csak azért fűztem hozzá, mert sokszor a nezopontoktol fugg, hogy valaki milyen szerepben tetszeleg. Mert bár kívülről én vagyok a kígyó, aki a nyaka köré tekeredve sutyorog, mégis én kérem a mai napig hogy próbáljon jó viszonyt apolni velük, és ne hanyagolja el őket értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!