Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakítottatok már azért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottatok már azért a párrotokkal, mert úgy véltétek hogy ő az igazi?

Figyelt kérdés
Komolyabb, komolytalanabb párkapcsolataim voltak 16 éves koromtól kezdve, 1x voltam szerelmes, belé 5 évig. Minden kapcsolatom kibírta az 1 évet. Egy X személybe nem voltam szerelmes soha sem, ekkor rá is jöttem, hogy nem vagyok az a szerelmes típus. Persze szerettem, nyilván. Nagyo jól elvoltunk, közös céljaink, közös gondolkodás, még a gyerekeinket is egyformán nevelnénk fel, az álmaink is hasonlóak, kiegészítjük egymást féle kapcsolat volt. Viszont megriadva úgy éreztem, hogy ez nagyon komoly, és bár el tudnám vele képzelni az egész életemet, de még ki akarom élni azt. Ezért szakítottunk. Annyira komolynak tűnik, hogy inkább még leszek szingli, randizgatok, kitapasztalom tudok-e szerelmes lenni másba, stb. Nem lettem szomorú a szakítás végett, úgy érzem most így kellett lenni és hogyha egymásnak vagyunk teremtve, a jóisten is utánam tolja talicskán...
2019. jan. 3. 19:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, csak amiatt, hogy másnak fiatal korában milyen tapasztalatai voltak, ne vonj le messzemenő következtetéseket. Ezek csak példák, hogy az ember néha rosszul is járhat, de ez mindig benne van a pakliban. Fiatal vagy még, igazából semmi másnak nem kéne érdekelnie, csak annak, hogy adott pillanatban jól érzed-e magad a pároddal és szerelmes vagy-e vagy sem. Ha nem teljesül akár csak egy feltétel, akkor nem érdemes csak azért benne maradni, mert egyébként papírforma szerint annak kéne jónak lennie.
2019. jan. 3. 20:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Én megértem a helyzeted, voltam hasonló helyzetben és nem bántam meg, hogy vége lett. Ha kételkedsz és odáig jutsz, hogy talán jobb neked nélküle, sőt nem is hiányzik akkor az nem véletlen.
2019. jan. 3. 21:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem rossz döntést hoztál. Volt egy ilyen barátnőm. 20 éves korában pont ugyanìgy döntött. Szerelmes volt ő, csak nem tudta értékelni a férfit és biztos volt benne hogy ha kiélte magát visszacsinálhatja. Másfél év után megpróbálta. Mondanom sem kell nem jött össze. Azóta is bánja pedig már 10 éve volt, és akármennyire is szeretem nem tudom sajnálni mert végső soron megérdemelte. A te hibás döntéseidet a jóisten nem teszi helyre.
2019. jan. 4. 16:46
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem csak azert hoztal rossz dontest, mert meg elvezhetted volna a parkapcsolat orometi.

- Ismerek olyat akik egyutt eltek le a fiatalsagukat, majd epp 40 elott szakitottak, mert megvaltoztak es mar mast akartak.

De nem najak az egymasra eltoltott idot !

- Velem is szakitott a parom, es szerintem szeretett, viszont eltolt magatol ! Aztan hallotam ismerosoktol, h o is kieli magat ! (megjegyzem 39 evesen, sokadjara... ) O is ugyanezt az elevet vallotta, hogy majd osszejovunk, ha minket egymasnak teremtettek ! Nem fogunk, mert kozben talalkoztam olyanokkal, akik nem engednek el ...

Sztem Te most sajat magadat jobban szereted, mint a masik felet ! Nem erdekelnek a masik erzesei, hogy esetleg o ezt hogyan eli meg. Az egesz hozzaszolasod "EN EN EN", semmit nem irsz a masik fel erzeseirol.

Meg sem erdemled !

2019. jan. 6. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!