Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást nem zavarnak a párja haverjai által küldött meztelen nős képek, főleg, ha ismeritek is a csajt?
Hat ez ultragáz. Parom unokatesoja csinalta ezt egy idoben hogy ilyen kepekkel koszontotte fel nevnap-szulinap, de azok netrol szedett kepek voltak. A parom hatarozottan megkerte hogy ilyet tobbet ne kuldjon mert nem erdekli.
Nem arrol volt szo hogy adott esetben esetleg ne nezett volna meg random csajokat a neten, de ez meg neki is sok volt.
Ismeros csajarol ilyet kuldeni meg aztan tobb mint gusztustalan, nem lennek meglepve ha titokban mar rolad is keszultek volna kepek.
Aranyos vagy, hogy ezt elhiszed :D. Szerinted mas no direkt fenykepezteti magat mikozben seggberakjak? :D Hogy minden haver lassa?
Nyugodtan elfogadhatod, hogy a pasid is ex a szinvonal, pont ezert vannak ilyen baratai. Ha nem ez lenne, akkor nem keresne ilyen iq szintu emberek tarsasagat. Nem minden ferfi ilyen am.
Látom, mindig van lejjebb... Ezt még olvasni is gyomorfogató volt.
Azért én pl hálát adok az égnek, hogy nem a "mi a bajod?Semmi!" típusú nő vagyok, és nem tartogatom magamban az ilyen nemű dolgokat.. Erre képtelen vagyok, ami néha áldás, néha átok, de inkább úgy érzem ez így van jól.
Primitív, suttyó dolog ez, roh*dt kiábrándító.
Ja és nehogy azt hidd, hogy a szorosan a közelünkben lévő emberek nem formálnak... Van az a mondás, hogy olyan vagy, mint a téged a leggyakrabban körülvevő 5 ember. Ez egyszerű pszichológia, engem is formált 1-2 év alatt munkahelyem, szerencsére nem primitív barm*ok, hanem jó irányba.
Én ezt nem tudnám lenyelni, de hogy te meddig tűröd, az a te döntésed. Bár szerény véleményem, hogy ezt egy épeszű és normális csaj sem tűrné el sokáig, még ha a srác egy görög isten se.. Egy normális gondolkozású férfi százszor többet ér.
Nem kötelező neki a puncis-csöcsös pitsákat néznie kb minden nap.. Tud szólni, ha őt nem érdekli, hogy ne küldözgessék, ne áltasd magad...
A másik gond itt az önbizalomromboló hatása ennek az egész viselkedésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!