Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beadták a zaciba a nyakláncot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beadták a zaciba a nyakláncot amit adtam neki?

Figyelt kérdés

A páromnak szülinapjára vettem egy arany nyakláncot.

Vékonyka ugyan de meglepni szerettem volna mert sosem kap ilyesmit és mert szeretem őt.

Rendszeresen húzta, minden este levette mert félt elszakad alváskor.

Az anyukája pedig mindig mondta neki alkalmakkor hordja mert, elfogja szakítani. Nos, így tett. Aztán keresi a nyakláncot ahova rakta a szekrényben, és nincs.

Megy a balhé köztük, mert a végén elmondta beadta a zaciba mert "kellett a pénz". Nem akarom veszekedjenek de fáj hogy ezt tette.

Szerintem a barátnőm is szégyeli magát nagyon.

Ti mit tennétek?

2018. dec. 30. 16:17
 1/6 anonim ***** válasza:
37%
Prolilife S34E83739
2018. dec. 30. 16:24
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Ezét ne gyere össze ómigráns csajjal.
2018. dec. 30. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez nagyon gáz. De ha jól értem akkor a barátnőd adta be? Az duplán gáz. Soha nem adnám be azt amit a szerelmemtől kaptam és azt sem amit a családomtól kaptam akár van pénzem akár nem. Azért mert kapok érte egy keveset még nem fog kihúzni a szegénységből. Tanultál belőle hogy többet be vegyél ilyesmit max majd ha össze költöztök. Azt a nyakláncot többet nem fogod te sem látni mert kiváltani egyiknek sem lesz rá soha pénze.
2018. dec. 30. 17:19
 4/6 peca1000 ***** válasza:

Azért szólhatott volna, hogy anyagilag szarul van, és betenné zaciba, ha nincs más mód.

Akkor te legfeljebb kisegítetted volna, hogy azt mégse lépje meg.

2018. dec. 30. 17:54
 5/6 A kérdező kommentje:
A szülei. Nem a párom. Azért merges.
2018. dec. 31. 06:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Jah értem. Hát akkor meg van a véleményem a szüleiről.
2018. dec. 31. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!