Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ami nem öl meg, az megerősít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ami nem öl meg, az megerősít?

Figyelt kérdés

Halálosan szerelmes voltam pár hónapja (kb. egy évig tartott, reménytelen szerelem volt). Elmúlt (elnyomtam), de úgy érzem, a lelkem, személyiségem egy része is meghalt az érzéssel együtt, már soha nem fogok tudni és akarni se így érezni senki iránt (nem a konkrét személy miatt, rajta már többé-kevésbé túlvagyok, inkább önvédelemből). Egyfajta fásultság lett úrrá rajtam, azzal a bölcs tudattal párosulva, hogy bár egy részem meghalt, most már kevésbé leszek érzelmileg sebezhető életem további részében.

Van más is így ezzel? Valóban így működik?

Nem vagyok már fiatal (40 közeli férfi).

2018. dec. 29. 05:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ami nem öl meg, az félholttá tesz.
2018. dec. 29. 22:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Voltam hasonló helyzetben mint te. 3 évig tartott egy viszonzatlan szerelem az életemben. Utána beletörődtem hogy hogy ez nem fog menni és én is ezt a fásultságot éreztem. Aztán mikor lett barátnőm az elején nem tudtam szeretni őt. Pont az ilyen dolgok miatt amiket leírtál. Folyton azon gondolkoztam hogy egyszer ennek is vége lesz, mivan ha nem vagyok elég jó, vagy csak simán nem illünk össze... Most már jól alakulnak a dolgok de ennek a "sebezhetetlenségnek" semmit sem tudtam köszönni. Csak meghasonlasz önmagaddal. Nyiss mások felé és tegyél azért hogy sokkal jobb legyen mint az első lett volna! Hidd el jó dolog ha valakivel teljes szivetekből szeretitek egymást :)
2018. dec. 30. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!