Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves lányként normális hasonlóan érezni, vagy megrekedtem a kiskamaszok szintjén?
Van egy srác, aki egy évfolyammal alám járt még gimiben. Mindig csak látásból ismertem, idén kezdtünk el össze-összejárogatni közös társasággal, és ahogy egyre több alkalmunk adódott dumálgatni egymással, teljesen elvette az eszemet, pedig most sem mondhatom, hogy nagyon közeli barátok lennénk. Egyszer, mikor mindketten meglehetősen illuminált állapotban voltunk, hirtelen ötlettől vezérelve megfogta a melleim, amit annyira élveztem, hogy azóta azon gondolkozom, mivel vehetném rá a szexre (szűz létemre). Alapvetően közvetlen és kedves természetű, a legtöbb fiúval ellentétben vevő az ölelésemre, közben a fejemet is simogatja néha; nem túl dekoratív csajként nem vagyok hozzászokva az ilyesmihez. Csomószor gondolok rá, mikor a közelemben van, legszívesebben puszilgatnám állandóan.
Leírnom is kínos volt mindezt, annyira szánalmasnak érzem, de muszáj volt végre kiadnom magamból. Mi akar ez lenni? Szeretethiány, vonzalom, vagy tényleg belehabarodtam? Mindhárom egyszerre?
Így van. Na, eredj innen.
A topikot meg zárom.
OFF
szetszopatjátok a kérdezőt baxki!
Ó, bár élőben történne ez.
Azt írod, anonim oldalakon fel merjük vállalni. Nos, ez egy anonim oldal. Miért ne vállalnám, ha csupán erről lenne szó? De nem(csak) erről van.
A te logikád mentén bármilyen kérdést kiírhattam volna, aminek köze van egy férfiemberhez, mindenképpen arra következtettél volna, hogy ringyó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!