Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire normális, hogy úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális, hogy úgy jöttem össze mindkét eddigi barátnőmmel, hogy egyikükkel sem randiztam?

Figyelt kérdés
A második barátnőmmel vagyok együtt. Mindkettejükkel már elég jól ismertük egymást, amikor összejöttünk. Emiatt egyiküknél sem éreztem, hogy szükség lenne randira, anélkül összejöttünk. Ez mennyire jellemző másokra is?
2018. dec. 5. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolatomat sem előzte meg randizás, ugyanúgy, mint nálad.

N

2018. dec. 5. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed, bár én előtte azért szoktam randizni.
 3/5 anonim ***** válasza:
És mit értesz összejövés alatt? Mert egy kapcsolatban gondolom beszélgetni szoktak még akkor is ha jól ismerték előtte egymást?
 4/5 anonim ***** válasza:
Konkrétan, hogy randi, olyat soha nem csináltam, vagy is egyetlen nőt nem hivtam randira. Még is voltak barátnőim és végül lett komoly párom.
2018. dec. 5. 21:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi sem randizunk, meg ismerkedtünk és el döntöttük, hogy együtt akarunk lenni és kész (mi nem ismertük előtte egymást). Jól működött a dolog, nem sokára össze fogunk házasodni.
2018. dec. 6. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!